AllNewz

Καταρρίπτεται: «Τα Ελληνικά Hoaxes αποκαλύπτουν τις απάτες του διαδικτύου»!

© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Τα Ελληνικά Hoaxes δηλώνουν περίτρανα ότι γεννήθηκαν για να καταρρίψουν τις απάτες τους διαδικτύου. Πιο απατεώνες… πεθαίνεις!

Έχουν όντως καταρρίψει κάθε ρεκόρ ψευτιάς και απατεωνιάς — το μόνο που έχουν καταρρίψει. Γιατί κάθε φορά που καταπιάνονται με ένα θέμα σοβαρό, με βαρύγδουπο τίτλο «καταρρίπτεται» ο τάδε μύθος, το μόνο που καταρρίπτουν είναι το μύθο ότι οι άντρες είναι από φύση θαρραλέοι και ειλικρινείς, ιππότες και υπερασπιστές των αδυνάτων. Big κατάρριψη!

Το ιστολόγιο του ηρωικού ανδρός Θεόδωρου Δανιηλίδη και της λοιπής ανδροπαρέας του με τα πούπουλα, “αλίευσαν” κάποιες φωτογραφίες κυματιστών νεφών λόγο ραδιοκυμάτων και τις έβαλαν στο ιστολόγιο τους, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι η μάνα φύση απλώς τα έχει παίξει και πλέκει κοτσίδια!

Πρώτη φωτό στο άρθρο τους “Κυματιστά σύννεφα”:

Κυματιστά σύννεφα

 

Το φαινόμενο λένε, είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν έχει ΚΑΜΊΑ ΣΧΈΣΗ με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Το φαινόμενο ονομάζεται “σύννεφα απόνερα” — λένε- και οφείλεται στην ύπαρξη ενός ηφαιστειογενούς νησιού, της Νήσου Άμστερνταμ, που υπάρχει εκεί και… το φυσάνε οι άνεμοι! Κι έβαλε και το λινκ του wiki ως “επιστημονική απόδειξη” (σταθερή επιστημονική πηγή τους, το βικι-ρώτα-και-τον-μπάρμπα-μου-τον-ψεύτη).

Καλά, ρε μάγκες, την διαβάσατε ολόκληρη τη σελίδα του βίκι ή έτσι την κοτσάρατε; Αγγλικούλια ξέρουμε ή μόνο κοτ κοτ κοτ;

Amateur Radio

In the past there were fre­quent ama­teur radio oper­a­tions from Ams­ter­dam Island between 1987 and 1998. There was even a res­i­dent radio ama­teur oper­a­tor in the 1950s using call­sign FB8ZZ.

As of Jan­u­ary 2014, Clublog list­ed Ams­ter­dam and St Paul Islands as the sev­enth most-want­ed DXCC enti­ty. On Jan­u­ary 25, 2014 a DX-pedi­tion land­ed on Ams­ter­dam Island using M/V Brave­heart and began ama­teur radio oper­a­tions from two sep­a­rate loca­tions using call­sign FT5ZM. The DX-pedi­tion remained active until Feb­ru­ary 12, 2014 and achieved over 170000 two-way con­tacts with ama­teur radio sta­tions world­wide.

Με λίγα λόγια και απλά, εκεί στο απόμερο νησάκι, το οποίο μόνο ξεχασμένο δεν είναι και είναι και σε θέση κλειδί (Το Παγκόσμιο Ατμοσφαιρικό Παρατηρητήριο έχει ακόμα έναν ατμοσφαιρικό ερευνητικό σταθμό στο Νησί Άμστερνταμ) κάποιοι πάνε και στήνουν “ερασιτεχνικούς” ραδιοφωνικούς σταθμούς μεγάλης εμβέλειας και επικοινωνούν με όλον τον κόσμο! ΕΔΩ είναι το ιστολόγιο τους.

Από τι λέμε εμείς, πτηνά μου, ότι γίνονται αυτά τα κυματιστά σύννεφα; Από ΡΑ-ΔΙ-Ο-ΚΥ-ΜΑ-ΤΑ! Με λίγα λόγια ΣΥ-ΧΝΟ-ΤΗ-ΤΕΣ! Και όχι γιατί κάποιος τα φυσάει επειδή από κάτω έχει ένα ηφαίστειο.

Μόλις καταρρίψατε τον εαυτό σας κι επιβεβαιώσατε τη θεωρία μας!

Πάμε παρακάτω. Η άλλη φωτό που έβαλαν για να αποδείξουν… τίποτα, είναι η ακόλουθη με “επεξήγηση”: Το φαινόμενο γίνεται εντυπωσιακό όταν είναι πολλά μαζί. Πηγή αυτή τη φορά… η NASA!!!

CrozetIslands_tmo_2014099

Α! Εδώ έχουμε τα απομονωμένα νησιά Crozet, απομονωμένα για σένα και για μένα αυτά τα νησιά μεταξύ Ανταρκτικής και Μαδαγασκάρης, αλλά όχι για μια σειρά επιστημονικών ομάδων, όπως αναφέρει το ιστολόγιο της NASA (αγγλικούλια δεν ξέρουμε;) και όπως λέει δυστυχώς στα αγγλικά και το βικι σας (μέσα…)

The sta­tion is staffed by 18 to 30 peo­ple (depend­ing on the sea­son) and does mete­o­ro­log­i­cal, bio­log­i­cal, and geo­log­i­cal research, main­tains a seis­mo­graph and a geo­mag­net­ic obser­va­to­ry

Ομάδα μετεωρολόγων, σεισμολόγων, βιολόγων και γεωλόγων κάνουν εκεί μελέτες και διαθέτουν σεισμογράφο και ΓΕΩΜΑΓΝΗΤΙΚΌ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ — με ό,τι αυτό fuck­ing συνεπάγεται!

Ερευνητές;;; Ε και το χααρπ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ  δηλώνουν, μόνο της DARPA! (ελπίζω να ξέρετε τι είναι οι DARPA, κότες μου)

 Αλλά κι εμείς είχαμε δημοσιεύσει το πάλαι ποτέ μια αντίστοιχη φωτό και ο ακτιβιστής που την είχε βρει ανέβασε κι ένα βίντεο στο You Tube που εξηγούσε ότι από κει που ξεκινάει η χοάνη των μικροκυμάτων, βρίσκεται ένα… απομονωμένο νησί με στρατιωτική βάση! Εμείς τα απομονωμένα μας νησιά απλώς τα πουλάμε στους Εμίρηδες…

κύματα χααρπ

Στο ίδιο άρθρο μας είχαμε βάλει κι ένα βίντεο με το πείραμα κάποιου που έδειχνε πως οι συχνότητες επηρεάζουν το υγρό στοιχείο και δημιουργούν κυματισμούς (τα σύννεφα έχουν νεράκι μέσα. Το λέω αν δεν το γνωρίζετε, δείτε το και στο βίκι σας… μέσα…)

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά όσο προσπαθείτε, τόσο και πιο πολύ γελοιοποιείστε με τα αυτογκόλ που βάζετε. Επιβεβαιώσατε αυτά ακριβώς που λέμε.

Γι’ αυτό αλλάξτε θέμα. Ασχοληθείτε με κάτι πιο… “αντρικό” -αυτοκίνητα, γκόμενες, μοτοσυκλέτες, ποδόσφαιρο. μπύρες κλπ

Αφήστε το θέμα εμβολιασμών για τις μανούλες και τους πατεράδες που νοιάζονται πραγματικά για τα παιδιά τους και το θέμα των χημικών αεροψεκασμών για αυτούς που νοιάζονται για την εθνική ανεξαρτησία, την υγεία των συνανθρώπων μας και το μέλλον του πλανήτη.

Αλλά βλέπω σας έχει πιάσει και αντιθρησκευτικός οίστρος, αντί- για τους Χριστιανούς, αλλά υπέρ- της αποκατάστασης της φήμης των Εβραίων κι αν πληρώνουν ή όχι τους φόρους τους. Επίσης, ΠΙΣΤΟΊ στη θεματολογία σας, «την αποκάλυψη των απατών του ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ» προσπαθείτε να ξεσκεπάσετε και τον μύθο της γέννησης του Θεανθρώπου και την αγνότητα της Μαρίας της Παρθένου.

Αλήθεια, είναι αυτό το θέμα “διαδικτυακή” απάτη; Γιατί είχα την εντύπωση ότι πριν 2014 χρόνια δεν υπήρχε ίντερνετ!

Αχ, φοβάμαι πως σας πίκρανα πολύ, γι’ αυτό λέω να σας κεράσω λίγο γλυκό καλαμπόκι! Τσιμπολογήστε το με όρεξη, το διάλεξα με προσοχή: Είναι βέρο Mon­san­to!

sweetcorn

Η Αληκτώ σας…

 

Add comment

Ακολουθείστε μας!

Ακολουθείστε μας!

Πρόσφατα στην AllNewz