AllNewz

Περίεργοι ιστοί πέφτουν από τον ουρανό σε Τέξας και Αριζόνα!

© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Μυστηριώδεις ιστοί σαν από αράχνες εμφανίστηκαν για μια ακόμα φορά να πέφτουν από ψηλά στις ΗΠΑ

Μυστηριώδεις ιστοί σαν από αράχνες εμφανίστηκαν για μια ακόμα φορά να πέφτουν από ψηλά στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στις περιοχές Αριζόνα και Τέξας.

Πριν από ένα χρόνο οι Cori Gunnells and Mari Scherbaum Snow ανακάλυψαν αυτές τις μυστηριώδεις λευκές ίνες όταν τρία στρατιωτικά αεροσκάφη σάρωσαν τους ουρανούς αφήνοντας πίσω ιστούς που γέμισαν το έδαφος.

Κι αυτή, δυστυχώς, δεν είναι η μοναδική φορά – καταγγελία.

Τώρα πάλι, μετά από ψεκασμούς από αεροπλάνα, εμφανίστηκαν οι περίεργες κολλώδεις ίνες που μοιάζουν απόλυτα με ιστούς αράχνης, αλλά… είναι;

Δεν υπάρχουν αράχνες πουθενά, μόνο ιστοί, ενώ ακτιβιστές που ισχυρίζονται ότι έκαναν αναλύσεις βρήκαν σε αυτές χημικές ουσίες.

Φωτογραφίες από Αριζόνα:

«Τα δέντρα μου καλυμμένα με ιστούς και πάλι, μια εβδομάδα μετά το πρώτο βίντεο. Αυτά πρέπει να είναι καινούργιες ίνες, αφού είχαμε καταρρακτώδεις βροχές και ισχυρούς ανέμους, κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας», λέει ο χρήστης του καναλιού στο You Tube, που ανέβασε το παρακάτω βίντεο από το Τέξας:

[modal_text_link name=»» class=»» id=»»][/modal_text_link]

Ακριβώς την ίδια περίοδο πέρσι που εμφανίστηκαν οι ιστοί στις ΗΠΑ και… τελείως συμπτωματικά, είχα βρει μια βροχή από ιστούς στο σπίτι μου μετά από ψεκασμούς.


διαβάστε:

Chemtrails Alert! Γέμισε ο τόπος με “σαν” ιστούς από αράχνες


Βέβαια, στο εξωτερικό τους έχουν πιπιλίσει το μυαλό με τα υποτιθέμενα «προγράμματα Γεωμηχανικής» και διαχείρισης ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά υπάρχει κάποια λογική εξήγηση στο να ρίχνει κανείς αράχνες ή κάτι «σαν» αράχνες για να κόψει την ακτινοβολία;

Η μόνη λογική εξήγηση είναι αυτό που γράψαμε μόλις χτες, ότι γίνονται πειράματα ψεκασμών ιών και βακτηρίων σε αράχνες για να μελετήσουν τη συμπεριφορά τους στο περιβάλλον.


διαβάστε:

Στρατιωτικοί επιστήμονες ψεκάζουν ιστούς αράχνης με Έμπολα και Πανούκλα στα πλαίσια έρευνας βιολογικού πολέμου


Κι επειδή έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους κυνικούς και αδίστακτους, όλα είναι πια πιθανά, τίποτα δεν αποκλείεται.

Προς το παρόν, το μόνο που μπορούμε να σας συμβουλέψουμε αν δείτε κάτι τέτοιο στην περιοχή σας είναι να μην τις αγγίξτε με γυμνά χέρια. Αν θελήσετε να τις πάτε για χημική ή μικροβιολογική ανάλυση, καλύτερα να τις μαζέψετε με ένα αντικείμενο.

Ζούμε πραγματικά εποχές απείρου σκότους και νοσηρής φαντασίας από αυτούς που ορίζουν τις ζωές μας…

Add comment

Ακολουθείστε μας!

Μοιράστε το άρθρο – τη σελίδα!

Kατηγορίες

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας