AllNewz

Μετακίνηση άξονα της Γης λόγω ΕΓ-κλιματικής αλλαγής!

© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

[dropcap]T[/dropcap]α πράγματα έχουν αρχίσει να βαίνουν σε απολύτως επικίνδυνα μονοπάτια καταστροφής μη αναστρέψιμης, αν τους αφήσουμε!

«Έρευνα» της NASA που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό  Science Advances εξηγεί ότι από το 1899 ο άξονας περιστροφής της Γης… μετανάστευσε προς τον Καναδά και τώρα πλησιάζει την Αγγλία!

Επιστήμονες επισημαίνουν ότι αυτή η αλλαγή μπορεί να μην είναι επικίνδυνη, όμως έχει μεγάλη σημασία, καθώς δείχνει το πόσο σημαντικές είναι οι επιπτώσεις των ανθρώπινων παρεμβάσεων στον πλανήτη.

Ο λόγος που μετακινήθηκε ο άξονας περιστροφής της γης είναι η αλλαγή στην κατανομή τους βάρους στη Γη, λόγω του λιώσιμου των πάγων – δεν το λέει η NASA, είναι η «μετάφραση» των «ειδικών» καιρολόγων -μιντιολόγων. Η μελέτη απλώς αναφέρει: «Αυτή η πρόσφατη ανακάλυψη σχέσης μεταξύ πολικών κινήσεων και μεταβλητότητας της παγκόσμιας κλίμακας TWS έχει ευρείες επιπτώσεις για τη μελέτη του παρελθόντος και του μέλλοντος του κλίματος».

Κι εκεί πάνω μπαίνει η Αλ Γκορική σάλτσα, με το ένα δημοσίευμα να λέει λιώνουν οι πάγοι στο Βορρά και το άλλο στο Νότο.

Το γεγονός είναι ένα και δεν χωράει πλέον καμία αμφισβήτηση:

  • Ναι, οι πάγοι λιώνουν,
  • ναι οι πόλοι μετατίθενται,
  • όχι δεν θα είναι χωρίς επιπτώσεις στον άνθρωπο και λοιπά έμβια όντα,
  • ναι φταίει… συγκεκριμένος «ανθρώπινος παράγοντας» για όλα αυτά, γιατί…

Το κλίμα χειραγωγείται με ηλεκτρομαγνητικά κύματα!

HAARP και CERN -και όχι μόνο- επεμβαίνουν σε καθημερινή βάση πλέον στα γήινα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή την αναστάτωση τόσο στο κλίμα, όσο και στις συχνότητες της Γης.

Σε αυτές τις επεμβάσεις οφείλεται και η μόνιμη κούραση που νιώθουμε, αφού χαλούν τις ιερές και ζωτικής σημασίας συχνότητες Σούμαν, η κακή ψυχολογία και κατάθλιψη που τείνει να πάρει διαστάσεις παγκόσμιας επιδημίας (θα κάνουμε ειδικό άρθρο αφιέρωμα για την δραματική άνοδο των αυτοκτονιών παγκοσμίως κι ας σας λένε ότι φταίει το μνημόνιο), ο μαρασμός της φύσης, οι μαζικοί θάνατοι και αυτοκτονίες πουλιών και ψαριών που συμβαίνουν ανεξήγητα σε όλον τον πλανήτη και για όσους πάντα είχαν καλή αίσθηση του χρόνου, θα έχουν διαπιστώσει ότι τελευταία «χάνεται», ο χρόνος και οι ώρες (ειδικά κάτι Σαβ/και) περνούν εξαιρετικά γρήγορα.

Φυσικά, εκτός του να μας αλλάζουν τα φώτα στο νευρικό σύστημα, εκτός ότι η μούφα της κλιματικής αλλαγής βοηθάει πολιτικά στην εφαρμογή της Ατζέντας 21, μας αλλάζουν… και τα πετρέλαια!

Η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει σταματήσει εδώ και περίπου 20 χρόνια, λένε επιστήμονες που δεν ανήκουν στην Εκκλησία Αλ Γκορ. Διαβάστε το βιβλίο του Ιουλίου Βερν «Άνω Κάτω», το μοναδικό βιβλίο που δεν έγινε σουξεδάκι γιατί απλά… τώρα εφαρμόζεται!

Η υπόθεση λέει: Η Ρώσικη Γη πουλιέται σε μυστική αμερικάνικη εταιρεία και όλοι εκπλήσσονται για το ενδιαφέρον των αμερικανών για μια τόσο άχρηστη γη, που ούτε να καλλιεργήσεις μπορείς, αλλά ούτε και να πάρεις τον πλούτο που υπάρχει κάτω από τον πάγο. «Αχ και να υπήρχε ένας μηχανικός που να έβρισκε τρόπο να λιώσει τους πάγους». Ο μηχανικός είναι ο Τέσλα, που λάτρευε τον Βερν και το μηχανάκι λέγεται HAARP. Λέγεται και CERN. Παρόμοια μηχανάκια έχουν και οι Ρώσοι (αυτοί κατασκεύασαν πρώτοι) και οι Νορβηγοί. Περιέργως όλοι αυτοί βγαίνουν κερδισμένοι από το λιώσιμο των πάγων και κάνουν ράλι τώρα ποιος θα πρωτοπάρει τα πετρέλαια.

«Άνω Κάτω» (οι θερμοκρασίες και οι πόλοι) Ιούλιος Βέρν, μετάφραση Νίκος Καζαντζάκης

[modal_text_link name=»» class=»» id=»»]

Ιούλιος Βερν-ανω κατω by Christos Papadopoulos

[/modal_text_link]

Add comment

Ακολουθείστε μας!

Μοιράστε το άρθρο – τη σελίδα!

Kατηγορίες

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας