Εμπόλεμη Ζώνη

Πλημμύρες και ανεμοστρόβιλος στα Γιάννενα

Ανεμοστρόβιλος έριξε δύο κολώνες της ΔΕΗ και τις παλιές στέγες στο στρατόπεδο Βελισαρίου, στο προάστιο Βρυσούλα των Ιωαννίνων, όπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συνεργεία της ΔΕΗ.

Κεραυνοί, χαλάζι και μανιασμένοι άνεμοι σάρωσαν  την πόλη. Ανεμοστρόβιλος έριξε δύο κολώνες της ΔΕΗ και τις παλιές στέγες στο στρατόπεδο Βελισαρίου, στο προάστιο Βρυσούλα, όπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συνεργεία της ΔΕΗ. 

Από τη δυνατή βροχόπτωση και τα βουλωμένα, με φύλλα δέντρων, φρεάτια πλημμύρισαν πολλοί δρόμοι της πόλης, ειδικά στις παραλίμνιες περιοχές και τα προάστια. Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί και οι δρόμοι στον οικισμό που βρίσκεται μέσα στο Κάστρο. Σε πολλά υπόγεια πολυκατοικιών το νερό φτάνει το ένα μέτρο. Η ηλεκτροδότηση έχει διακοπή σε πολλες περιοχές, εντός και εκτός, Ιωαννίνων.

Δεν είναι τίποτα συνηθισμένα για την Ελλάδα τα ακραία φαινόμενα, σωστά; Όπως απόλυτα φυσιολογικά και τα παρακάτω σύννεφα που εμφανίστηκαν σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι ειδικοί τα ονομάζουν mammatus. Οι πιο “ειδικοί”… haarpatus!

20141202_090918_Richtone(HDR)~2

 

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια