Εμπόλεμη Ζώνη Χημικοί αεροψεκασμοί

Ψεκασμοί και σύννεφα “haarpus”

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικός κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Ο καιρός “φτιάχνει” -αν μπορείς να πεις έτσι μια Δεκεμβριανή ζέστη με σκόνη από την Αφρική- ο καιρός χαλάει κι έχουμε έντονα καιρικά φαινόμενα, αυτό που μένει σταθερό είναι οι ψεκασμοί και τα χααρπισμένα σύννεφα.

Αυτό που είδαν οι Κρητικοί από κάτω μοιάζει ακόμα χειρότερο από πάνω, από τις εικόνες της ΝΑΣΑ.

Αλλά το χειρότερο είναι αυτό που πλέον νιώθουμε όλοι: Μια συνεχή κόπωση και κακουχία, ψυχική και σωματική, όταν όλα αυτά τα χημικά και τα ραδιοκύματα -σιωπηλά φονικά όπλα που πριν λίγα χρόνια δεν τα έβαζε ο νους- διαπερνούν το νευρικό σύστημα. Η μελαγχολία του μνημονίου, θα πει κάποιος. Ο άστατος καιρός, θα πει άλλος. Αλλά ας είχα ένα μαγικό ραβδί να τα εξαφανίσω και τότε θα βλέπατε ζωντανούς ανθρώπους έτοιμους να αντισταθούν. Ορεξάτους και καθόλου χειραγωγήσιμους.

Δεν ξέρεις τι λες, θα πουν οι άντρες με τα φτερά (κοινώς κότες) του διαδικτύου που τελευταία κακαρίζουν ανήσυχοι γιατί η γνώση και η συνείδηση διαδίδεται.

Περιμένετε, γιατί είχαμε κάποια τεχνικά προβλήματα να λύσουμε εδώ στην ΑllNewz. Τα λύσαμε και σύντομα θα σας σερβίρουμε το καλαμπόκι σας. Και θα είναι και μεταλλαγμένο…

 

[rev_slider νασα/δεκ]

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια