AllNewz

Chemtrails Alert! Γέμισε ο τόπος με “σαν” ιστούς από αράχνες

Το φαινόμενο στην Ελλάδα όχι τόσο συχνό. Αλλά όσοι είμαστε στο παγκόσμιο κίνημα κατά των χημικών αεροψεκασμών, ήδη το γνωρίζαμε. Μετά από αυτό, πολύ πιθανά να υπάρξουν κι εδώ περιπτώσεις με morgellons.

Σήμερα η ομίχλη πυκνή από το πρωί, κοβόταν με μαχαίρι. Από χτες τα καιρικά παπαγαλάκια έκαναν λόγο για “χαμηλό βαρομετρικό” που έρχεται από την Αφρική. Η μεταφορά, δια χειρός ραδιοκυμάτων και πάλι.

Αλλά η πυκνή ομίχλη συνεχίζεται μέχρι και τώρα (απόγευμα) από το πρωί, αλλά και εμπλουτισμένη -για μια ακόμα φορά- με σκόνη από την Αφρική. Αναπνέεις μια μυρουδιά λάσπης μαζί…; Μια ακαθόριστη επίσης μυρουδιά, όπως πολλοί έχουν παρατηρήσει.

Όμως σήμερα εκτός από τα “σπάνια” αυτά φαινόμενα που έχουν γίνει καθημερινά, χωρίς κανενός να ιδρώνει το αυτάκι και να καίγεται το καρφάκι για την υγεία των πολιτών, μέσα σε λίγες ώρες γεμίσαμε και με “σαν” ιστούς αράχνης!

Γυρίζοντας από τη δουλειά, και αφήνοντας έναν κήπο καθαρό το πρωί, βρήκα έναν κήπο στοιχειωμένο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

 

[rev_slider αραχνοϊστοί]

 

Μέχρι τώρα δεν είχα μιλήσει σχεδόν ποτέ για τους “σαν” ιστούς από αράχνες. Και λέω “σαν”, γιατί δεν είναι και γιατί έτσι αποκαλούν αυτούς του ιστούς και οι ξένοι ακτιβιστές:

Και η λίστα μακρά -κάντε google τις λέξεις: chemtrails, spider web-like, polymers -και θα βαρεθείτε να διαβάζετε άρθρα και να βλέπετε αποκαλυπτικά βίντεο στο You Tube!

Όμως οι πολυμερείς αυτές είναι που μοιάζουν με ιστούς από αράχνες δεν ήταν σύνηθες φαινόμενο στην Ελλάδα. Ίσως άλλη μια φορά είχα δει στον κήπο μου καμπόσες, αλλά ποτέ τόσες.

Οι πολυμερείς αυτές ίνες είναι ύποπτες και για πολλές ασθένειες, μια εκ των οποίων και τα morgellons, γι’ αυτό καλό είναι να μην αγγίζονται με γυμνά χέρια. Κανονικά θα έπρεπε να πάνε σε εργαστήριο για ανάλυση. Αλλά αν μου βρείτε σωστό εργαστήριο και χρήματα για τις αναλύσεις, εγώ σας δίνω τους ιστούς.

Φαντάζομαι ότι μόνο σε έργα του Χίτσκοκ ή Στήβεν Κινγκ θα μπορούσε κανείς να φύγει το πρωί για δουλειά και να γυρίσει το μεσημέρι για να δει έναν καταραχνιασμένο κήπο με χωρίς καμία αράχνη να περιφέρεται τριγύρω. Πήραν πρέφα ότι επιστρέφω κι εξαφανίστηκαν. Είναι αυτοί ιστοί; Να πως φτιάχνει τον ιστό της μια αράχνη:

P1360755

Φτιάχνει πλέγματα κι όχι μαλλιά κουβάρια

Αλλά είπαμε. Κλιματική αλλαγή έχουμε και οι αράχνες άλλαξαν τον τρόπο πλεξίματος.

Μάλλον τελικά θα πρέπει να κάνουμε και μια ενημέρωση τι είναι οι πολυμερείς αυτές ίνες και η ασθένεια morgellons που προκαλούν.

Τόσο για τις ίνες, όσο και για την ασθένεια χρησιμοποιείται ο ίδιος όρος. Η ασθένεια είναι δερματική, ΜΗ αναγνωρισμένη από την ιατρική κοινότητα, η οποία προσπαθεί να την συγκαλύψει και να αποδώσει τις δερματοπάθειες σε ό,τι να ‘ναι αιτίες, μέχρι και… ψυχασθένεια! Για κάποιους υπήρξε θεραπεία, για άλλους όχι.

Μέχρι τώρα στην Ελλάδα δεν ακούστηκαν συμπτώματα (εκτός κι αν ο κόσμος δεν ξέρει τι έχει και νομίζει ότι είναι απλή δερματοπάθεια). Δεν γνωρίζουμε, λοιπόν:

  1. Αν υπήρξαν ασθενείς
  2. Αν οι Έλληνες δεν παθαίνουν morgellons – παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το DNA, το περιβάλλον, η διατροφή ΚΑΙ η ψυχολογία (από το τελευταίο δεν είμαστε και οι πρώτοι πλέον)
  3. Αν δεν είχαν “ρίξει” στην Ελλάδα τέτοιες ποσότητες που να είναι αρκετές για να προκληθούν

Γι’ αυτούς όλους τους λόγους, θεωρούσα τόσο καιρό ότι δεν χρειάζεται να μιλάω για κάτι που εδώ δεν υπάρχει. Δεν είμαι τρομοκράτισσα -όπως με αποκαλεί μια από τις κοτούλες μου που επισκέπτονται την AllNewz για να με απειλήσουν (βρήκαν τον άνθρωπο)

Όμως μετά από τη σημερινή επέλαση των “σαν” ιστών από αράχνες, εφιστώ την προσοχή σας, αν τις δείτε καλό είναι να μην τις αγγίξτε.

Αν κάποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια πάνω στο θέμα, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα SaveGeaGroup μέσω μέηλ

Βλέπετε έχουμε και πολιτικό αναβρασμό κι ίσως αυτό μας κοστίσει σε περισσότερο ψέκασμα που τώρα κρύβεται μια χαρά στις βροχές και τη σκόνη, χααρπισμα κι ένα Θεός ξέρει τι άλλο θα δούμε.

Όσο για τις κότες που τα βλέπουν και το παίζουν ανήξεροι, ας συνεχίσουν να τρώνε το μεταλλαγμένο τους καλαμπόκι. Έχει ο Θεός. Και μια μέρα θα το δουν τι έχει…

Good Night, and Good Luck

αν κοιμάστε ακόμα…

Η Αληκτώ σας…

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Add comment

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares