Εμπόλεμη Ζώνη

Είμαι και μεγάλη κότα!

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Πρέπει να είσαι σούπερ-κότα για να ασχολείσαι ανώνυμα με τη δουλειά άλλου και να μην έχεις @@ κάτω από τα πούπουλα να μιλήσεις φανερά!

Μπαίνει, ξαναμπαίνει και σχολιάζει με τον ίδιο ανέμελο τρόπο που μια κότα παράγει κουτσουλιές! Τακτικός πελάτης της παλιάς AllNewz,  έχει το “μάτι” μονίμως στο τι γράφω και δεν χάνει λεπτό να σχολιάσει.

Στην παλιά τον άφησα, αλλά στη ΝΕΑ AllNewz, δεν έχω όρεξη να με γεμίζει κουτσουλιές και πούπουλα.

Εκείνος, βέβαια, συνεχίζει να γράφει σχόλια, για να τα δω εγώ μόνο, αφού ξέρει ότι δεν θα του τα εγκρίνω.

Η ανώνυμη κότα, υπογράφει ως “Ιλλουμινατος Ψ. Χααρπιστης” (τόσο του κόβει) και μπαίνει με διαφορετικό ΙΡ και ψεύτικο μέηλ (τόσο μπορεί).

Μην λέει και τίποτα σημαντικό; Σαρκασμός, ύβρεις, ειρωνείες και απειλές, και καμώνεται ότι “ξέρει” και για μένα ‘διάφορα’! (τόσο ηλίθιος)

Αλήθεια… πως είναι να είσαι δειλός; Γελοίος; Πουλημένος; Παραφύση ον; Γιατί αν η μάνα σου σε γέννησε άνθρωπο, εσύ διαλέγεις να είσαι κότα. Κι αν είσαι και γένους αρσενικού, ακόμα χειρότερα! Τουλάχιστον οι αληθινές κότες είναι και χρήσιμες σε αυτόν τον κόσμο. Εσύ;

Την ώρα σου χαλάς και το πληκτρολόγιο. Και τις απειλές σου, φόρα τες για πάνες γιατί βρομίζεις το σύμπαν με τις κουτσουλιές. Τι θα με κάνεις; Θα με “δώσεις” στην ΕΛΑΣ, όπως είπες; Άι δώσε με, ν’ ανοίξει μια δίκη για χημικούς αεροψεκασμούς και να γελάσει και ο κάθε πικραμένος ακτιβιστής.

Τι άλλο θα με κάνεις; Θα μου κάνεις ζημιά στο φέις ή στο ιστολόγιο; Άι κάνε την, θα ανοίξω άλλα καινούρια όπως έκανα και στο παρελθόν που δέχτηκα επιθέσεις, νομίζεις θα με φιμώσεις;

Τι άλλο σκέφτεσαι να με κάνεις; Να με τρομοκρατήσεις; Μπου! Σκιάχτηκα, να σου πω… Πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλη κότα!

Τι άλλο θα με κάνεις, βρε; Θα με σκοτώσεις;

Έχω πεθάνει κι έχω γεννηθεί πολλές φορές, να ξέρεις. Κι άλλη μια, δεν βαριέσαι… μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια!

Αλλά είσαι τόσο μεταλλαγμένος χέστης, που ίσως είναι αδύνατον να τα κατανοήσεις όλα αυτά και θα συνεχίσεις να γράφεις. Οι “άντρες” όταν μιλούν, μιλούν με μάτια που κοιτούν μέσα στα δικά σου μάτια. Δεν έχει σημασία η διαφορά απόψεων, έχει σημασία αν είσαι ειλικρινείς σε αυτά που πιστεύεις και δεν φοβάσαι να τα στηρίξεις. Αν όμως είσαι ένα πουλημένο τομάρι, δεν δείχνεις το πρόσωπό σου, το κρύβεις πίσω από κουκούλες, όπως έκαναν κι όλοι οι καλοί δωσίλογοι ή δήμιοι.

Τον αμέριστο οίκτο μου έχεις, όσο προσπαθείς να με εξοργίσεις. Και τη συμπάθεια μου στην οικογένεια σου, που υποτίθεται πρέπει να προστατέψεις…

Για σένα, και για τα υπόλοιπα μεταλλαγμένα πτηνά,

Η Αληκτώ…

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια