Εμπόλεμη Ζώνη

Ομιλχώδες τοπίο η Θεσσαλονίκη… μετά από αεροψεκασμούς, βεβαίως!

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικός κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Πυκνή ομίχλη σκέπασε το πρωί περιοχές της Θεσσαλονίκης, κυρίως στα ανατολικά, δημιουργώντας προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του αεροδρομίου «Μακεδονία»

Σύμφωνα με τον αερολιμενικό έλεγχο, δύο αεροσκάφη που εκτελούσαν πτήσεις -αντιστοίχως- από την Αθήνα κι από την Κωνσταντινούπολη, δεν κατάφεραν να προσγειωθούν και επέστρεψαν στα αεροδρόμια απ’ όπου απογειώθηκαν.

Παράλληλα, λόγω της περιορισμένης ορατότητας, η κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης διεξαγόταν με χαμηλές ταχύτητες.

newego_LARGE_t_1101_54437717_type12128

Την ίδια ώρα, εξαιτίας της κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών και της υπερχείλισης χειμάρρων, ισχύουν διακοπές κυκλοφορίας σε σημεία επαρχιακών και τοπικών δρόμων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, τα σημεία αυτά είναι τα εξής: στη Χαλκιδική, στο 54ο χλμ. της βοηθητικής οδού της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο 4ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καλλικράτειας – Σωζόπολης, στο 2o χλμ. της επαρχιακής οδού Αγίου Παύλου – Νέας Γωνιάς, στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Βαρβάρας – Νεοχωρίου, στο 4ο χλμ. του αγροτικού δρόμου Ιερισσού – Ξηροποτάμου και στο 1ο προς 2ο χλμ. του αγροτικού δρόμου Γοματίου – Δεβελικίου. Στο Κιλκίς, διακοπές ισχύουν στο 4ο χλμ. της επαρχιακής οδού Πολυκάστρου – Κιλκίς και στην επαρχιακή οδό Λειψυδρίου – Φαναρίου.

Σε όλα τα παραπάνω σημεία, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους.

Παράλληλα, από την περασμένη Παρασκευή, απαγορεύεται η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων (άνω των 3,5 τόνων) στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κοζάνης, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος που σημειώθηκε σε σημείο της παλιάς εθνικής οδού Βέροιας – Κοζάνης (μέσω Καστανιάς).

newego_LARGE_t_1101_54437718_type12128

Στο μεταξύ, τσουχτερό κρύο επικρατεί σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, όπου από νωρίς καταγράφηκαν αρνητικές θερμοκρασίες.

Στη Φλώρινα, ο υδράργυρος έπεσε στους -4 βαθμούς, ενώ στην Καστοριά στους -2 βαθμούς Κελσίου. Χαμηλές είναι θερμοκρασίες και στις υπόλοιπες περιοχές της Βορείου Ελλάδος: Στη Θεσσαλονίκη, το πρωί το θερμόμετρο ήταν στους 4 βαθμούς, όπως και στην Καβάλα, στις Σέρρες στον 1 βαθμό, ενώ κάτω από το μηδέν (-1) έπεσε η θερμοκρασία στην Αλεξανδρούπολη.

Είδατε πόσα νέα καλούδια έχει η χώρα μας τελευταία; Και οι αεροψεκασμοί συνεχίζονται, καθώς και οι αστοχίες των καιρικών παπαγαλακίων!

Στιγμιότυπο 2014-12-15, 3.02.18 μ.μ.

Στιγμιότυπο 2014-12-15, 3.01.59 μ.μ.

Στιγμιότυπο 2014-12-15, 3.01.20 μ.μ.

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια