Εμπόλεμη Ζώνη Χημικοί αεροψεκασμοί

Ο καιρός: Ψεκάστε, χααρπίστε, επιδεινώστε!

Νομίζουμε ότι ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν είδαν χθες τι γινόταν στους ουρανούς μας. Ίσως μόνο κάποιοι με επιλεκτικό στραβισμό να μην “πήραν χαμπάρι”.

Οι ομάδες στο facebook πήραν για μια ακόμα φορά φωτιά από εικόνες και σχόλια για τους χημικούς αεροψεκασμούς κι από φωνές που ολοένα πληθαίνουν και λένε, Δεν πάει άλλο, κάτι πρέπει να γίνει.

Κι εμείς γράψαμε για τη Χριστουγεννιάτικη Γενοκτονία με Χημικούς Αεροψεκασμούς κι ανεβάσαμε και βίντεο.

Αλλά τα συστημικά ΜΜΕ έχουν πάθει στραβισμό και κάνουν και διαρκή απεργία πένας. Μόνο ό,τι τους λένε για την αιθαλομίχλη γράφουν και για τα τζάκια.

Και ο καιρός… απλά χαλάει βρε παιδί μου! “Καιρός” του ήταν!

Για τα παιγνίδια καιρού και πετρελαίου που παίζονται θα γράψουμε σε άλλο άρθρο. Εδώ απλά θέλουμε να δείξουμε τα σύννεφα που είναι φουλ στα ραδιοκύματα και που ακόμα και κάποιος που δεν είναι “της δουλειάς”, βλέπει ότι οι κυματισμοί υπάρχουν και κινούνται ανεξάρτητα με την κίνηση των νεφών.

 

 

 

Κι αυτή είναι η εικόνα από τη ΝΑΣΑ. Η Ελλάδα ολόκληρη και δυο μεγεθύνσεις

Europe_3_03.2014360.terra.1km

Στιγμιότυπο 2014-12-26, 3.43.54 μ.μ.

Στιγμιότυπο 2014-12-26, 3.43.37 μ.μ.

Οι καιρολόγοι έκαναν λόγο για ‘επερχόμενη κακοκαιρία’. Και η κακοκαιρία έφτασε, μόνο που… ήρθε πετώντας!

«Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένεται να είναι οι θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο, που θα φτάσουν τα 7-8, ίσως και 9 μποφόρ, η σημαντική πτώση της θερμοκρασίας που θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, ο ισχυρός παγετός στα βόρεια και τα χιόνια ακόμα και σε περιοχές της κεντρικής Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο».

Τι έγινε; Είχαμε ζέστη όσο μοίραζαν επίδομα θέρμανσης και μόλις τέλειωσε έπιασαν τα κρύα;

Θα επανέλθουμε…

 

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares