Εμπόλεμη Ζώνη Χημικοί αεροψεκασμοί

«Στην κατάψυξη» και η Τουρκία – συνεχίζονται οι ψεκασμοί!

Σοβαρά προβλήματα στις αερομεταφορές, τροχαία δυστυχήματα που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό πολλών άλλων, έχει προκαλέσει το κύμα ψύχους που σαρώνει μεγάλο μέρος της Τουρκίας.

Και η εικόνα συμπληρώνεται με σχολεία κλειστά, ακυρώσεις πτήσεων εξαιτίας των χιονοπτώσεων κυρίως από και προς τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, την Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα, ενώ πολλοί οδικοί άξονες έχουν κλείσει λόγω των χιονοπτώσεων, κυρίως οι αυτοκινητόδρομοι που συνδέουν τη Σμύρνη με την πρωτεύουσα Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, και εκατοντάδες αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στους δύο αυτούς οδικούς άξονες.

Στη βόρεια Τουρκία έχουν επίσης σημειωθεί εκτεταμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Βαρυχειμωνιά; Ναι, γιατί την κατασκευάζουν. Γιατί έτσι θέλουν οι λαοί να υποφέρουν οικονομικά και να ασπαστούν την πίστη της κλιματικής αλλαγής.

Να ο χάρτης τι δείχνει:

χ.α. 6/1/15 χ.α. 6/1/15

Γιατί ψεκάζουν μες στο καταχείμωνο, οεο;

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares