Εμπόλεμη Ζώνη

Μυτιλήνη: Μία γυναίκα νεκρή και μία σοβαρά τραυματισμένη από πτώση δέντρου

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Τη ζωή της έχασε μία γυναίκα και άλλη μία τραυματίστηκε βαριά όταν μία λεύκα έπεσε εξαιτίας του δυνατού ανέμου πάνω σε κινούμενο αυτοκίνητο στον δρόμο Μυτιλήνης- Αγιάσου στην περιοχή Καρύνης.

Νεκρή είναι η οδηγός του οχήματος, βαριά τραυματίστηκε η συνοδηγός και ελαφρύτερα, άλλη γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Οι τρεις που επέβαιναν στο αυτοκίνητο ήταν οικονομικοί μετανάστες από την Αλβανία, που την ώρα του δυστυχήματος επέστρεφαν από αγροτικές δουλειές.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μεγαλώνει η λίστα θυμάτων “ακραίων φαινομένων”, μεγαλώνει και η σιωπηλή συνενοχή. Ακόμα κάποιοι δεν συνειδητοποιούν ότι έχουν αίμα στα χέρια τους; Πόση αναισθησία πια;

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια