Εμπόλεμη Ζώνη

Προβλήματα από ισχυρούς ανέμους στη Θεσσαλονίκη

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή ολόκληρων ή μέρους των άρθρων καθώς και του υλικού της ιστοσελίδας μας βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Δέντρα, πινακίδες ακόμη και κολώνες της ΔΕΗ έπεσαν λόγω ισχυρών ανέμων στην Θεσσαλονίκη

Με ισχυρούς ανέμους έως και 5 μπορφόρ ξύπνησε η Θεσσαλονίκη.

Η περιφερειακή οδός στο ύψος του Κορδελιού έκλεισε  από τις 4 το πρωί έως και τις 7 λόγω πτώσης σκαλωσιάς από υπό κατασκευή πεζογέφυρα. Στην διασταύρωση της Λαχαναγοράς κολώνα της ΔΕΗ έπεσε στο οδόστρωμα, χωρίς να προκληθούν περαιτέρω προβλήματα. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Δέντρα έπεσαν σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία  στo Ωραιόκαστρο, στους Αμπελόκηπους, στην Καλαμαριά και στην Νεάπολη. Αλλά και στην παλιά Ε.Ο Θεσσαλονίκης- Κιλκίς στο ύψος του χωριού Μεσαίο. Χιονοπτώσεις σημειώνονται σε Δορκάδα, Βερτίσκο, Σοχό, Ασκό, Πανόραμα και Χορτιάτη. Σταδιακή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από το βράδυ.

Επίσης οι «ισχυροί άνεμοι 5 μποφόρ» προκάλεσαν πτώσεις δέντρων στη Σταυρούπολη, στην οδό Δωδεκανήσου, αλλά και στην παλαιά Εθνική Οδός του Κιλκίς, στην περιοχή του ξενοδοχείου ΤΑΝΙΑ, όπου προκλήθηκε πτώση καλωδίου της ΔΕΗ.

Τώρα, 5 μποφόρ για να γίνεται τέτοιος χαμός δεν τα λες και πολλά. Αυτό που καταγγέλλει ο κόσμος είναι ότι σταματούν και ξεκινούν πάλι απότομα και με σφοδρότητα.

Τι γίνεται; Παίζουμε και με τους ανέμους τώρα;

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια