Εμπόλεμη Ζώνη

Προβλήματα από ισχυρούς ανέμους στη Θεσσαλονίκη

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Δέντρα, πινακίδες ακόμη και κολώνες της ΔΕΗ έπεσαν λόγω ισχυρών ανέμων στην Θεσσαλονίκη

Με ισχυρούς ανέμους έως και 5 μπορφόρ ξύπνησε η Θεσσαλονίκη.

Η περιφερειακή οδός στο ύψος του Κορδελιού έκλεισε  από τις 4 το πρωί έως και τις 7 λόγω πτώσης σκαλωσιάς από υπό κατασκευή πεζογέφυρα. Στην διασταύρωση της Λαχαναγοράς κολώνα της ΔΕΗ έπεσε στο οδόστρωμα, χωρίς να προκληθούν περαιτέρω προβλήματα. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Δέντρα έπεσαν σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία  στo Ωραιόκαστρο, στους Αμπελόκηπους, στην Καλαμαριά και στην Νεάπολη. Αλλά και στην παλιά Ε.Ο Θεσσαλονίκης- Κιλκίς στο ύψος του χωριού Μεσαίο. Χιονοπτώσεις σημειώνονται σε Δορκάδα, Βερτίσκο, Σοχό, Ασκό, Πανόραμα και Χορτιάτη. Σταδιακή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από το βράδυ.

Επίσης οι «ισχυροί άνεμοι 5 μποφόρ» προκάλεσαν πτώσεις δέντρων στη Σταυρούπολη, στην οδό Δωδεκανήσου, αλλά και στην παλαιά Εθνική Οδός του Κιλκίς, στην περιοχή του ξενοδοχείου ΤΑΝΙΑ, όπου προκλήθηκε πτώση καλωδίου της ΔΕΗ.

Τώρα, 5 μποφόρ για να γίνεται τέτοιος χαμός δεν τα λες και πολλά. Αυτό που καταγγέλλει ο κόσμος είναι ότι σταματούν και ξεκινούν πάλι απότομα και με σφοδρότητα.

Τι γίνεται; Παίζουμε και με τους ανέμους τώρα;

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια