Εμπόλεμη Ζώνη

Πολικό ψύχος στη Βρετανία – Γιατί συνεχίζεται η «κακοκαιρία»;

Η πιο κρύα βραδιά μετά από τρία χρόνια χαρακτηρίζεται, ενώ το θερμόμετρο αναμένεται να φτάσει τους -15C με μια τουλάχιστον ακόμα εβδομάδα μπροστά με χιόνια, πάγο και χαμηλές θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, το πολικό ψύχος που πλήττει τη χώρα θα μπορούσε να σκοτώσει ένα άτομο κάθε επτά λεπτά και σχεδόν 1.000.000 ηλικιωμένοι κινδυνεύουν από το τσουχτερό κρύο, δεδομένου ότι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να θερμάνουν τα σπίτια τους.

Όλα αυτά στη Βρετανία, που το πάλαι ποτέ απαγόρευε την επαιτεία, καθώς ήταν προσβολή για το κράτος να μην υπάρχει πρόνοια για τους φτωχούς, αλλά και στη χώρα που μάχεται φανατικά πλάι στον Αλ Γκορ και τους λοιπούς κλιματικούς απατεώνες, για… την υπερθέρμανση του πλανήτη!

[rev_slider Βρετανία/ψύχος]

Οι Βρετανοί δέχονται απανωτές καιρικές επιθέσεις με χημικούς αεροψεκασμούς και το HAARP τα τελευταία χρόνια και ο σκοπός είναι η επιβολή της πίστης στην κλιματική αλλαγή. Όταν γίνει αυτό, τότε θα “είναι και ‘έτοιμοι” να δεχτούν και τη λύση, που είναι οι διάφοροι μέθοδοι της Γεωμηχανικής.

Μια έρευνα που έγινε το 2011 έδειξε ότι το κοινό υποστηρίζει την Γεωμηχανική κατά 72%

Και η… “καταμέτρηση” της θετικής κοινής γνώμης έγινε γιατί λίγο πιο πίσω, το 2009, τους είχαν χαλάσει τα σχέδια εκατοντάδες μέηλ που είδαν το φως της δημοσιότητας που ισχυρίζονται ότι οι επιστήμονες πιέστηκαν και στη συνέχεια συνεργάστηκαν ώστε να ‘κατασκευάσουν’ τα δεδομένα του κλίματος, που να αποδεικνύουν ότι υπάρχει πρόβλημα υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Το Ίδρυμα Ροκφέλερ, που σπαταλάει δις δολάρια για την επιβολή της πίστης της κλιματικής αλλαγής, είχε ανησυχήσει τότε με τα μέηλς που είχαν διαρρεύσει και κατέβαλε κάθε προσπάθεια να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα. Μια από αυτές είναι και η δίωξη των χάκερς και όχι η δίωξη των επιστημόνων που παραδέχονταν ότι αλλοίωσαν τα δεδομένα!

Τώρα οι Ευρωπαίοι και πιο πολύ ίσως απ’ όλους τους πολίτες οι Βρετανοί, καλούνται να τα βγάλουν πέρα με το ψύχος -θα πεθάνουν και μερικοί φτωχοί γέροι, δεν έγινε και τίποτα- οι καλλιέργειες για μια ακόμα φορά θα καταστραφούν, αλλά μέσα από το πολικό ψύχος και τις συνέπειες του, θα “σιγοψήνονται” για να δεχτούν κάποια στιγμή μεθόδους όπως οι ψεκασμοί της ατμόσφαιρας με μέταλλα ή θείο, για την αντανάκλαση της ηλιακής ακτινοβολίας!

[pullquote]

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, το πολικό ψύχος που πλήττει τη χώρα θα μπορούσε να σκοτώσει ένα άτομο κάθε επτά λεπτά και σχεδόν 1.000.000 ηλικιωμένοι κινδυνεύουν από το τσουχτερό κρύο[/pullquote]

Βέβαια, αν ρωτήσεις “ποιας ακτινοβολίας”; Εδώ κάνουν βδομάδες για να δουν μερικές ακτίνες ήλιου, η απάντηση είναι ότι… φταίει η κλιματική αλλαγή που δεν υπάρχει ήλιος!

Α, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σου πετάνε ψέματα στη μούρη! Θυμίζει τον Χίτλερ, εκείνον  με το σκούρο δέρμα, το κατάμαυρο μαλλί, μουστάκι και τρελό μαύρο μάτι, που μιλούσε στους Γερμανούς για την αρία φυλή, το κατάξανθο γένος που πρέπει να επιβληθεί των υπολοίπων και κανείς δεν γύρισε να τον ρωτήσει: Συγνώμη, αλλά εσύ γιατί είσαι τόσο γκάγκανος;

Φαντάζομαι εκείνος ψύχραιμα θα απαντούσε:

Χίτλερ

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares