Εμπόλεμη Ζώνη

Τσιμέντο να μην γίνει…

[fusion_text]

Δεν μας έφταναν οι παγκοσμιοποιητές που μας ψεκάζουν και μας χααρπίζουν, έχουμε και το ελεγχόμενο κίνημα οργονιτών και τσιμεντιτών, οργανωμένο φυσικά από τους ίδιους που μας ψεκάζουν, να βγαίνουν και να ξεσηκώνουν τον απελπισμένο κόσμο με λύσεις τύπου νερού του Καματερού. Ή μάλλον χειρότερες, γιατί τούτο το “νερό” βλάπτει κι από πάνω!

Μελέτες που έχουν γίνει δείχνουν ότι παρ’ όλο το υψηλότερο βιωτικό επίπεδο των παιδιών της Δύσης, το ανοσοποιητικό τους είναι πιο αδύναμο από εκείνων των αναπτυσσόμενων χωρών. Μπορεί η θνησιμότητα να είναι μικρότερη από χώρες που τα παιδιά δεν έχουν τα βασικά -νερό, τροφή κλπ- αλλά ο άνθρωπος της Δύσης συνεχώς πάσχει και συνεχώς εξαρτάται από φάρμακα και θεραπείες.

Οι λόγοι είναι πολλοί:

  • Κακή διατροφή γεμάτη χημικά
  • Εμβόλια γεμάτα χημικά
  • Κακής ποιότητας ατμόσφαιρα στις πόλεις (βάλτε τώρα και τους ψεκασμούς)
  • Υπερβολική έκθεση σε ακτινοβολία – κινητά, κομπιούτερ, μικροκυμάτων κλπ (βάλτε και το χααρπ)
  • Πολλά φάρμακα – τονίζουν οι γιατροί ομοιοπαθητικής, με το παραμικρό αντιβιώσεις, κορτιζόνες, παυσίπονα κλπ
  • Κι ένας ακόμα λόγος που αναφέρεται είναι η μέση κατοικία, η οποία είναι πλέον κατά κύριο λόγο φτιαγμένη από τσιμέντο (και άλλα μη φιλικά προς τον άνθρωπο και τη φύση υλικά, αλλά και καρκινογόνα)

Το τσιμέντο απορροφά την συμπαντική ενέργεια και την καταστρέφει. Ίσως προσέξετε ότι σε κάποια κτίρια γεροδεμένα, με πολύ τσιμέντο και σίδερο, υπάρχει μια ασπίδα και δεν περνάνε τα κύματα κινητής τηλεφωνίας. Το ίδιο όμως δεν διαπερνούν και οι καλές συμπαντικές συχνότητες, οι συχνότητες Σούμαν,κι απορροφούνται, συχνότητες οι οποίες είναι άκρως απαραίτητες για κάθε μορφή ζωής.

διαβάστε:

Ρωτώντας ειδικό επίσης με τον οποίο συνεργαζόμαστε για την ασπίδα προστασίας που προσφέρουν κάποια ειδικά χρώματα, για σπίτια που βρίσκονται σε περιοχές με έντονη ακτινοβολία από κολώνες της ΔΕΗ, κινητής κλπ. αν αυτά εμποδίζουν τη διέλευση και των καλών συχνοτήτων, η απάντηση δυστυχώς ήταν θετική -ναι, τις κόβουν και αυτές.

Δυστυχώς το μαγικό μαντζούνι ή αντίμετρο στους ψεκασμούς, το χααρπ και την ακτινοβολία δεν το έχουμε βρει, αλλιώς θα το ανακοινώναμε. Το μόνο “φάρμακο” είναι η ενημέρωση όσων περισσοτέρων γίνεται και ο αγώνας που πρέπει να ενταθεί.

Μπορεί κανείς να προσέχει τι τρώει, πότε βγαίνει έξω (δεν χρειάζεται να κάνεις τζόγκινγκ τη μέρα που ψεκάζουν ή να βγάζεις το παιδί βόλτα) αλλά μέχρις εκεί.

Όλα τα άλλα περί “αντιδότων” και “απαντήσεων” στο έγκλημα που συντελείται, όχι μόνο δεν ευσταθούν, αλλά πολλές φορές γίνονται και εκ του πονηρού, όσον αφορά τους “εμπνευστές” του κινήματος.

Ενόσω λοιπόν τσακώνονται οι λάτρεις των οργονιτών με τους λάτρεις των τσιμενιτών και πλακώνονται μεταξύ τους ποιος μπορεί καλύτερα να χειραγωγήσει τον αιθέρα, βιάζοντας για μια ακόμα φορά τη Φυσική Ενέργεια (αιθέρα), καλό θα ήταν το κοινό να μην συμμετέχει στους πειραματισμούς τοων και να καταγγέλλει οπουδήποτε στήνουν τα δικά τους γκατζετάκια χωρίς να ενημερώσουν τους πολίτες και να ζητήσουν την άδεια τους.

Συστήματα, που στην τελική, κάνουν ακριβώς ό,τι και όλα τα άλλα, δηλαδή χειραγώγηση συχνοτήτων και επέμβαση στο περιβάλλον.

Στο μέλλον επιφυλασσόμαστε να γράψουμε αναλυτικά για όλο αυτό το καλοστημένο κίνημα και για τον πρώτο διδάξαντα, τον Βίλχεμ Ράιχ, που κάποιοι θεωρούν ως “δικό τους”. Ο συγγραφέας του ‘Άκου Ανθρωπάκο’ δεν ήταν παρά ένας αλαζόνας, που έβλεπε τον Άνθρωπο όπως όλοι οι “πεφωτισμένοι”, με το υποκοριστικό “άκο”…[/fusion_text][section_separator divider_candy=”top” icon=”fa-film” icon_color=”#dd3333″ bordersize=”3px” bordercolor=”#dd3333″ backgroundcolor=”” class=”” id=””][fusion_code]

[/fusion_code][separator style_type=”none” top_margin=”16″ bottom_margin=”16″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””]
Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares