Εμπόλεμη Ζώνη Χημικοί αεροψεκασμοί

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές της Άρτας από ακραία -χααρπισμένα- φαινόμενα (φωτό)

Την κήρυξη των περιοχών των δήμων Αρταίων και Νικολάου Σκουφά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αποφάσισε πριν από λίγο το Νομαρχιακό Όργανο, που συνήλθε στην Άρτα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την κακοκαιρία.

Πλημμύρες, θυελλώδεις άνεμοι και χιονοπτώσεις συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σε πολλές περιοχές της Ηπείρου.

Τα σοβαρότερα προβλήματα λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων, σημειώνονται στα Τζουμέρκα και στον δήμο Νικολάου Σκουφά στην ‘Αρτα, όπου αυτήν την ώρα συνεδριάζει εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο. Η περιοχή βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού τις τελευταίες ώρες καθώς πλήττεται από σφοδρές καταιγίδες που προκαλούν μεγάλες ζημιές και τεράστια προβλήματα.Ο ποταμός Κομποτέικος αλλά και ο χείμαρρος Ανίννου, υπερχείλισαν και παρέσυραν γέφυρες.

Τεράστιες εκτάσεις έχουν πλημμυρίσει, ενώ ζημιές έχουν υποστεί σπίτια, καταστήματα και μονάδες, πολλοί οικισμοί είναι χωρίς νερό, καθώς τα δίκτυα έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές. Πρόβλημα φαίνεται πως δημιουργείται και με το φράγμα στο Πουρνάρι, όπου η στάθμη έχει ανέβει επικίνδυνα, ενώ στις Συκιές, που βρίσκονται κάτω από τεράστιες ποσότητες νερού, η κυκλοφορία έχει διακοπεί.

Οι ζημιές από τις βροχοπτώσεις στον κάμπο της Περάνθης είναι μεγάλες, όπου οι παραγωγοί βλέπουν να χάνονται τόνοι πορτοκαλιών και μανταρινιών. Τεράστιες εκτάσεις έχουν πλημμυρίσει ενώ ζημιές έχουν υποστεί σπίτια, καταστήματα και κτηνοτροφικές μονάδες.

Στο όριο της υπερχείλισης είναι και ο ποταμός Αχέροντας, ενώ σε ορισμένα σημεία στον κάμπο του Φαναρίου και κοντά στις εκβολές το νερό πέρασε στις καλλιέργειες. Συνεργεία των δήμων Πάργας και Παραμυθιάς επιχειρούν στην κοίτη, δημιουργώντας με ογκόλιθους αναχώματα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές Γ. Στύλιος και Β. Τσίρκας καθώς και ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλ. Καχριμάνης ο οποίος περιοδεύει στις πληγείσες περιοχές της περιφέρειας.

Έτσι… τρέχτε να κάνετε συσκέψεις και περιοδείες στις πληγείσες περιοχές, πετάξτε τις καλλιέργειες στα σκουπίδια, το ίδιο και τα ζώα, μετά ξανατρέξτε να βρείτε χρήματα για αποζημιώσεις. Κι όλα αυτά γιατί;

Γιατί; Γιατί; Γιατί δεν μιλάτε, γιατί δεν σταματάτε αυτό που γίνεται και στην χώρα μας; Είναι τελικά η υποταγή σε αυτούς που χειραγωγούν τον καιρό πιο ιερή; Δείτε:

ψεκασμοί 2015-01-31

Συγχαρητήρια! Έχετε διαλύσει τα πάντα με την ανοχή σας, από χώρα μέχρι και το νευρικό μας σύστημα!

Α, ναι ξέχασα! Είμαστε σε περίοδο χάριτος για την κυβέρνηση, μετά όσοι και ό,τι απομείνει ακόμα όρθιο, θα… σηκώσει ανάστημα να ζητήσει τα ρέστα!

Λυπάμαι, αλλά από μένα καμία χάρη σε κανέναν και ούτε για ένα λεπτό!

Αλήθεια… το αριστερό ψέκασμα και χάαρπισμα πονάει πιο πολύ τελικά…

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares