Εμπόλεμη Ζώνη Χημικοί αεροψεκασμοί

Γκρεμίστηκε το ιστορικό γεφύρι της πλάκας στα Τζουμέρκα!

Θλιβερή είδηση για τους Ηπειρώτες και τους απανταχού Τζουμερκιώτες!

Από τα ορμητικά νερά του Αράχθου,κατέρρευσε το μεγαλύτερο μέρος του ιστορικού γεφυριού της πλάκας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate,τα ορμητικά νερά γκρέμισαν το γεφύρι και έχει απομείνει μόνο ένα μικρό μέρος στη μεριά από την πλευρά του Μονολιθίου.

Το ονομαστό Γεφύρι της Πλάκας, είναι ένα από τα ωραιότερα, μεγαλύτερα και γνωστότερα πέτρινα γεφύρια που βρίσκονται στην Ελλάδα, με επιβλητικό τόξο ανοίγματος 40 μέτρων. Το έχτισε ο πρωτομάστορας Κωνσταντίνος Μπέκας το 1866. Θεωρείται η ωραιότερη γέφυρα των Βαλκανίων και η τρίτη στην Ευρώπη.

Η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από καιρική επίθεση και ήρθε η ώρα να βγουν όλα στο φως και να αναλάβουν άπαντες τις ευθύνες τους.

Ή τώρα ή ποτέ. Πρέπει να ειπωθεί αυτό που γίνεται με τον καιρό.  Αλλιώς, όλα θα είναι σαν το γεφύρι της Άρτας, κάθε πρωί το έχτιζαν το βράδυ γκρεμιζόταν… σημαδιακό…

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares