Εμπόλεμη Ζώνη

Φονική χιονοθύελλα στις βορειοανατολικές ΗΠΑ

Επτά άτομα σκοτώθηκαν και εκατοντάδες πτήσεις ματαιώθηκαν λόγω της χιονοθύελλας που έπληξε τα τελευταία εικοσιτετράωρα τις βορειοανατολικές πολιτείες της Αμερικής.

Η δεύτερη μεγάλη χιονοθύελλα μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, έπληξε τη Νέα Υόρκη και τη Βοστόνη με χιονοπτώσεις, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών εκατοντάδες πτήσεις ματαιώθηκαν στα διεθνή αεροδρόμια της Βοστόνης, του Νιου Τζέρσεϊ και της Νέας Υόρκης.

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες οδήγησαν στο θάνατο τουλάχιστον επτά ανθρώπων τη Δευτέρα. Μία γυναίκα στη Βοστόνη σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από εκχιονιστικό όχημα και τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα που σημειώθηκαν σε εθνικές οδούς της Νέας Υόρκης και της Ιντιάνα. Ένας φρουρός στο πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ έχασε τη ζωή του εξαιτίας της χιονόπτωσης ενώ ένας ακόμα άνθρωπος σκοτώθηκε σε ατύχημα με σνόουμομπίλ στο Μίτσιγκαν.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι οι κακές καιρικές συνθήκες θα υποχωρήσουν σήμερα το βράδυ και το πρωί της Τρίτης θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Πηγή: Reuters

Φταίει η υπερθέρμανση του πλανήτη, το λέει και ο Αλ Γκορ. Κι όσο το επαναλαμβάνει τόσο και παγώνει ο κ@λ@ς των Αμερικάνων!

Αλλά ο Ομπάμα λέει ότι οι “δικοί του” οι επιστήμονες ξέρουν πολύ καλύτερα απ’ όλους και πρέπει να τους ακούμε. Γιατί οι άλλοι, που δεν είναι δικοί του, λένε ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει σταματήσει εδώ και 18 χρόνια και διανύουμε περίοδο μίνι παγετώνα. Αλλά εμείς ακούμε Ομπάμα και όχι τσι άλλοι!

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares