Εμπόλεμη Ζώνη Καιρός

ΗΠΑ: Νέο ιστορικό ρεκόρ χιονόπτωσης!

Η πολιτεία της Μασαχουσέτης έχει στην κυριολεξία θαφτεί στο χιόνι, καθώς για τέταρτη φορά το τελευταίο δεκαπενθήμερο ο χιονιάς χτύπησε τις βορειοανατολικές ΗΠΑ, και ιδιαίτερα την ευρύτερη περιοχή της Βοστώνης. 

Στην πόλη της Βοστώνης το ύψος του χιονιού ξεπέρασε το 1,8 μ. γεγονός που σύμφωνα με τους μετεωρολόγους συνιστά  νέο ιστορικό ρεκόρ.

Στο Νιου Χαμσάιρ, η στέγη ενός κτιρίου δεν άντεξε το βάρος του χιονιού και κατέρρευσε. Παρόμοια περιστατικά αναφέρθηκαν και στην πολιτεία του Μέιν.

Λόγω της κακοκαιρίας, μόνο την Κυριακή, τουλάχιστον 1.800 πτήσεις, οι περισσότερες σε Νέα Υόρκη και Βοστώνη, ακυρώθηκαν.

Στο Νιου Τζέρσεϊ μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή κοντά στο σπίτι της από το δριμύ ψύχος.

Αυτό που κάνει περιέργεια είναι ότι ο δείκτης ψυχρότητας, η αίσθηση δηλαδή της θερμοκρασίας, που έχει καταρρεύσει στους 30 βαθμούς Κελσίου υπό το μηδέν. Αυτό τώρα αποδίδεται στους σφοδρούς ανέμους, ενώ παλιά έλεγαν έχει να κάνει με το δείκτη υγρασίας.

Όμως το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα, με τους πολίτες να παραπονιούνται για ρίγη, ρίγη που έρχονται “ανά κύματα” ακόμα κι αν μέσα στο σπίτι η θερμοκρασία είναι σε καλά επίπεδα.

Για τη δική μας περιοχή (Μακρινίτσα) το meteo.gr για μεθαύριο αναφέρει ότι η χαμηλή θα φτάσει -6, αλλά θα είναι αισθητή σαν -13.

Μας έχει πλακώσει το κρύο και το χιόνι που συνεχώς μεταφέρουν από το βορρά. Θα το πουν και κλιματική αλλαγή και… υπερθέρμανση του πλανήτη!

Όμως…  Οργανισμός κατασκόπων χρηματοδοτεί έρευνα για καιρικό υπερόπλο λέει κλιματολόγος

Λέτε;;;

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares