Εμπόλεμη Ζώνη

Το πολικό ψύχος στις ΗΠΑ σπάει κάθε ρεκόρ!

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στο Σικάγο τα σχολεία παρέμειναν κλειστά σήμερα, ενώ λόγω των πολικών θερμοκρασιών στο πολυσύχναστο λιμάνι της Νέας Υόρκης στρώμα πάγου κάλυψε την θάλασσα και επιστρατεύτηκε ένα ρυμουλκό για να σπάσει τον πάγο.

Το τσουχτερό κρύο που έπληξε τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Στο Σικάγο τα σχολεία παρέμειναν κλειστά σήμερα, ενώ λόγω των πολικών θερμοκρασιών στο πολυσύχναστο λιμάνι της Νέας Υόρκης, στρώμα πάγου κάλυψε την θάλασσα και επιστρατεύτηκε ένα ρυμουλκό για να σπάσει τον πάγο.

Οι αρκτικοί άνεμοι θα σαρώνουν τις κεντρικές ΗΠΑ έως και αύριο το πρωί, μία ημέρα αφότου η θερμοκρασία στο Σικάγο «βούτηξε» στους -22 βαθμούς Κελσίου καταρρίπτοντας το ρεκόρ της χαμηλότερης θερμοκρασίας που είχε ποτέ καταγραφεί στους -21 το 1936, ανέφερε ο μετεωρολόγος της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, Μπομπ Όραβεκ.

Μετά από όλα αυτά, θα πουν στους Αμερικάνους ότι φταίει η κλιματική αλλαγή και η υπερθέρμανση του πλανήτη. Φαίνεται ότι με τα πετρελαϊκά παιγνίδια που παίζονται βιάζονται να φτάσουν μια ώρα αρχύτερα στις πηγές της Αρκτικής.

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια