AllNewz αποκλειστικό Εμπόλεμη Ζώνη Καιρός

Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και αφρικανική σκόνη: Τα πάντα όλα made by HAARP!

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Τα πάντα όλα του κακού μας του καιρού made by HAARP!

Πείτε μου τώρα ότι βροχές, καταιγίδες, χιόνια και αφρικανική σκόνη είναι σύνηθες φαινόμενο γιατί θα αρχίσω να ανησυχώ τα μάλα για τη μνήμη και αντίληψη των Ελλήνων!

Βέβαια βροχές και καταιγίδες το είχε ανακοινώσει για το διήμερο η ΕΜΥ. Τα χιόνια στα ορεινά με νοτιάδες… πάει στο διάολο, ας πούμε ότι στα ψηλά ακόμα οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές και το νεράκι θα πέσει σε χιόνι. Αμ, εκείνη η αφρικάνικη σκόνη, το “ανοιξιάτικο φαινόμενο”… πάλι;;;  Τι αλισβερίσι είναι αυτό με την Αφρική;» – Αλισβερίσι συμφερόντων μεγατόνων!]

Βέβαια η σκόνη επιμελώς “ξεχνιέται” να αναφερθεί από κάποιους καιρολόγους, από άλλους δε αναφέρεται σαν να μην τρέχει τίποτα. Απόλυτα “φυσιολογικό” τέτοιο κοκτέηλ που δεν το συναντάγαμε παλιά.

Σκόνη ο Αρναούτογλου, χωρίς σκόνη ο Τσατραφύλλιας. Σκόνη το meteo.gr, χωρίς σκόνη η Σούζη του Σκάι που δεν σκάει… με την κλιματική του αλλαγή μέσα… Γενικώς πιάσε το αυγό και κούρεφ’ το ή μάλλον βρες καλύτερη πηγή ενημέρωσης για να μην γίνεσαι και ρόμπα… Οι άλλοι πως τα μαθαίνουν, ε;

Να, λοιπόν, πως γίνονται όλα αυτά τα ωραία. Βάζεις τον καιρό στην πρίζα, στο μικροκυμάτων του συστήματος οπλοποίησης καιρού του HAARP -δεν το λέω μόνο εγώ έτσι αλλά πλέον και οι μεγάλοι ξένοι κλιματολόγοι– και μεταφέρεις τις εναέριες μάζες του Νοτιά προς τον Βορρά.

Ποιος ο στόχος;

Πολλοί. Κοστίζει το ρημάδι και πρέπει να έχει πολλαπλά κέρδη για να κάνει απόσβεση:

  1. Ενεργοποιείται η κλιματική αναστάτωση γιατί πρέπει οι λαοί να πεισθούν ότι υπάρχει κλιματική αλλαγή και μάλιστα… “ανθρωπογενής”! Αν προσέξετε, τον τελευταίο καιρό κολλάνε επίτηδες το επίθετο μπροστά για να ενοχοποιήσουν υποσυνείδητα τους πολίτες -ίδια τεχνική με το οικονομικό χρέος των ‘τεμπέληδων και διεφθαρμένων Ελλήνων’.
  2. Κλέβουν το νερό από την Αφρική εντείνοντας το πρόβλημα της ξηρασίας και πιέζοντας τις κυβερνήσεις των Αφρικανικών χωρών να κάνουν “κάτι” για την κλιματική αλλαγή. Μάλιστα οι ελεγχόμενες ΜΚΟ ζητούν απεγνωσμένα από το ΟΗΕ να “κάνει κάτι”. Μέσα σ’ αυτά τα “κάτι” είναι η πίεση να φυτέψουν μεταλλαγμένους σπόρους που υποτίθεται είναι πιο ανθεκτικοί στις δύσκολες καιρικές συνθήκες έλλειψης νερού. Το άλλο “κάτι” που σύντομα θα σκάσει ως PLAN B είναι οι μέθοδοι της Γεωμηχανικής για να σώσουμε τον πλανήτη. Το είπε και το … Σκάι! – Το Σκάι προτείνει θειάφι στην ατμόσφαιρα: “Όλοι μαζί ας ψεκαστούμε”!  Στην δε εκπομπή econews του Σαββάτου 21/2/15 η κα Χριστοφυλλίδου επανέλαβε τα όσα δημοσιεύσαμε στο άρθρο που σας βάλαμε, και κλείνοντας το διαφωτιστικό της ρεπορτάζ είπε: «Να λοιπόν που κάποιοι σχεδιάζουν να μας ψεκάσουν κάποια στιγμή» και κρατήθηκε να μην γελάσει βέβαια… Δείτε το βίντεο
  3. Φυσικά δεν μας ψεκάζουν ΉΔΗ για λόγους Γεωμηχανικής, αλλά για όλους τους λόγους που αναφέρουμε εδώ, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον Σκάι που ΘΈΛΕΙ την κλιματική αλλαγή γιατί προωθεί τις ΑΠΕ για δικό του συμφέρον -αποκλειστικό ρεπορτάζ μόλις ολοκληρώσουμε τη συλλογή στοιχείων. Γιατί ναι, η κλιματική αλλαγή είναι και μεγάλη ‘πράσινη’ μπίζνα για να προωθηθούν οι ΑΠΕ!
  4. Και ναι, η κλιματική αλλαγή όταν πλέον εδραιωθεί στο κλίμα και στις συνειδήσεις των λαών θα είναι πιο εύκολη η επιβολή της Ατζέντας 21, με τους καταπράσινους φόρους της και τα ρυάκια απάνθρωπων μέτρων και περιορισμών να ρέουν παντού – Μάθε τι είναι η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 γιατί σε αφορά άμεσα.
  5. Τέλος, το σκοτεινότερο “κόλπο γκρόσο” που στήθηκε ποτέ για χρήμα σε βάρος του πλανήτη και των ανθρώπων είναι το λιώσιμο των πάγων του Βορρά για να βάλουν χέρι στις πηγές πλούτου του. Το έχουμε ξαναπεί, πρώτος και καλύτερος το ανέφερε ως μυθοπλασία ο Ι. Βερν, το βιβλίο “θάφτηκε” και τώρα εφαρμόζεται – βλέπε και διάβασε το “Άνω Κάτω

Νομίζω ότι αυτοί οι λόγοι είναι αρκετοί και πολύ σοβαροί για να χαλάει ο καιρός κάθε τόσο, παγκόσμια, με ακραία καιρικά φαινόμενα.

Κι αυτό που θα έπρεπε να ανησυχεί τους Έλληνες και τους πολίτες όλου του κόσμου είναι η συνένοχη σιωπή όλων των κυβερνήσεων. Κάποιοι γνωρίζουν και είναι κάργα στο κόλπο γιατί έχουν συμφέροντα, σε άλλους ίσως έχουν πουλήσει το παραμύθι ότι ήδη γεωμηχανεύονται το καιρό για να φτιάξουν το κλίμα.

Καλά… πολιτικοί είστε και υποτίθεται θα έπρεπε να σκέφτεστε… Πάνω από δυο δεκαετίες το γεωμηχανεύονται, το βλέπετε φτιαγμένο;

Που ‘σαι ρε Αλέξη; Που ‘σαι ρε Πάνο; Που ‘σαι ρε ΓΕΑ;

Τις κότες μου μέσα…

Δείτε το βίντεο με το jeat stream γεμάτο ηλεκτρομαγνητικά κύματα, την εικόνα όλης της Ευρώπης και πως κλέβεται η υγρασία από την Αφρική:

Πάλι ‘ανωμαλίες’ αυτοί οι δορυφόροι; Βρε τι γίνεται.. κάθε φορά που χαλάνε, χαλάει και ο καιρός! Έχει και κάτι ψεκάσματα εκεί στα δεξιά!

Europe_3_03.2015053.terra.1km

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια