AllNewz αποκλειστικό Εμπόλεμη Ζώνη

Φουκουσίμα: Σήμερα η 4η μαύρη επέτειος της σιωπηλής επίθεσης του HAARP

Στις συνειδήσεις πολλών αφυπνισμένων ανθρώπων έχει ήδη καταγραφεί ως μια δεύτερη επίθεση των ΗΠΑ στην Ιαπωνία μετά εκείνης της ατομικής βόμβας. Μένει κάποια στιγμή να καταγραφεί και στην Ιστορία. Πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο έγκλημα μέχρι στιγμής του σιωπηλού πολέμου των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων.

Ήταν σαν σήμερα, 11/3/11 που στη βορειανατολική Ιαπωνία σημειώθηκε ο φονικός σεισμός, μεγέθους 9,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. 

Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 130 χιλιόμετρα (81 μίλια) ανατολικά του Σεντάι, στο Νησί Χονσού της Ιαπωνίας. Ο σεισμός συνέβη στις 14:46:23 τοπική ώρα (05:46 UTC) και είχε διάρκεια – ρεκόρ 5 λεπτά. 

Ο σεισμός προκάλεσε τσουνάμι σε πολλές περιοχές της κατά τα άλλα πλήρως προετοιμασμένης σε τέτοια μεγέθη σεισμών χώρας. Το τσουνάμι ξεκίνησε να διαδίδεται στον Ειρηνικό ωκεανό προς όλες τις κατευθύνσεις, αμέσως μετά τον σεισμό. Ως αποτέλεσμα, εκδόθηκαν άμεσα προειδοποιήσεις για τσουνάμι στην Νέα Ζηλανδία, στην Αυστραλία, στη Ρωσία, στο Γκουαχάν, στις Φιλιππίνες, στην Ινδονησία, στη Παπούα Νέα Γουϊνέα, στο Ναουρού, στη Χαβάη, στις Βόρειες Μαριάνες (ΗΠΑ) και στην Ταϊβάν. Ειδικότερα στις ιαπωνικές ακτές, το ύψος του τσουνάμι έφτασε έως και τα 10 μέτρα και συμπαρέσυρε σπίτια, κτίρια και αυτοκίνητα, κατά τόπους έως και 20 χιλιόμετρα μέσα στο εσωτερικό της στεριάς.

Τα 9 Ρίχτερ που ‘χτύπησαν’ την Ιαπωνία την Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011, αποτέλεσαν τον πέμπτο μεγαλύτερο σεισμό που έχει καταγραφεί στον κόσμο από το 1900. Αλλά ήταν το τσουνάμι που ακολούθησε το οποίο επέφερε τις εφιαλτικές συνέπειες δεκάδων χιλιάδων νεκρών αλλά και χιλιάδων αγνοουμένων.

Η καταστροφή των πυρηνικών αντιδραστήρων παραγωγής ενέργειας και στη συνέχεια τα ραδιενεργά απόβλητα που ρίχνονται όλα αυτά τα χρόνια στη θάλασσα ίσως είναι και η μεγαλύτερη περιβαλλοντική καταστροφή που δέχτηκε ποτέ αυτός ο πλανήτης. Μια πληγή που ακόμα αιμορραγεί και δεν ξέρουμε πότε θα κλείσει, ούτε και πόσες ψυχές σε βάθος χρόνου θα οδηγήσει είτε μακροπρόθεσμα στο θάνατο, είτε σε γενετικά προβλήματα. 

Κι όλα αυτά έχουν υπογραφή κι αυτή λέγεται HAARP. Η ‘αναίδεια΄της Ιαπωνίας να ανεξαρτητοποιηθεί από το οικονομικό δέσιμο με τις ΗΠΑ και να κινηθεί προς την Κίνα, καθώς και η απόφαση της να συνάψει πυρηνικά αλισβερίσια με το Ιράν, δεν έγινε αποδεκτή από τις ΗΠΑ.

Για δεύτερη φορά, έπεσε θύμα ενός όπλου που η ίδια δεν κατείχε, μόνο που αυτή τη φορά είναι άοσμο, αόρατο και σιωπηλό. Καμία κοινή γνώμη δεν μπορεί να κατηγορήσει τις ΗΠΑ για μια τέτοια άνανδρη επίθεση, αφού οι αποδείξεις ανήκουν στη σφαίρα της “συνωμοσιολογίας” και δεν είναι επίσημα αποδεκτές.

Ειλικρινά, σε κανέναν λαό δεν αξίζει να συμβεί κάτι τέτοιο.

https://youtu.be/tPQ5iTcnXW0

HAARP Data

 Το 2011, το HAARP δεν είχε βάλει ακόμα την ταμπέλα “κλειστόν”, όπως έχει τώρα, για να αποποιείται των ευθυνών και παγκόσμιων καταγγελιών. Στην επίσημη ιστοσελίδα του, την οποία ακτιβιστές όλου του πλανήτη επισκεπτόμασταν συχνά πυκνά βλέπαμε το μαγνητόμετρο να καταγράφει “διάφορες” δραστηριότητες, ταυτόχρονα με διάφορα γεγονότα, ενώ ήταν “ήσυχο” τις ήρεμες περιόδους. Φυσικά, αυτή η πολυτέλεια πληροφόρησης δεν υπάρχει πια αφού το μαγαζί έκλεισε λόγω “πτώχευσης” και το γεγονός ότι η DARPA θα το συνέχιζε ‘για λίγο ακόμα’ δεν δικαιολογεί τη δημοσιοποίηση δεδομένων. Το περίεργο είναι ότι από τη μέρα που το… ‘μαγαζί’ κατέβασε ρολά, ανέβηκε και ο αριθμός και η ένταση των ακραίων φαινομένων παγκοσμίως.

Τι είχαν δείξει τα δεδομένα τότε – πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις μέρες του μεγάλου σεισμού της Φουκουσίμα:

HAARP-Japan-Earthquake

Προσέξτε, δεν είναι σεισμογράφος για να καταγράφει την ενέργεια στις τεκτονικές πλάκες, μαγνητόμετρο στην Αλάσκα είναι και καταγράφει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, σύμφωνα με την τεχνολογία Τέσλα.

Σαν σήμερα, λοιπόν, κάποιοι αποφάσισαν να το παίξουν κυρίαρχοι του πλανήτη. Οι επιστήμονες έτρεξαν να δικαιολογήσουν και πάλι τα αδικαιολόγητα. Μεγαλοακτιβιστές του ελεγχόμενου κινήματος, όπως ο Alex Jones, παρότι άλλες φορές έκαναν νύξη για το HAARP,  εκείνη τη φορά είπαν ότι το ‘κακό’ οφείλεται σε διάφορες αιτίες, εκτός του HAARP. Καταλαβαίνετε τι θα γινόταν αν ένα τόσο μεγάλο όνομα του… ακτιβισμού, όπως ο Alex Jones, δήλωνε δημόσια την ενοχή της χώρας του. Σπατάλησε ίσα με 10 εκπομπές καλώντας διάφορους επιστήμονες στην εκπομπή του προσπαθώντας να πείσει το κοινό ότι για το όλο φαινόμενο ευθυνόταν το… super moon, ενόσω στο chat της ιστοσελίδας του, έξαλλοι Αμερικάνοι αλλά κι ακροατές απ’ όλον τον κόσμο τον έβριζαν με τα χειρότερα λόγια.

Ποιος μπορεί να κοιμάται ήσυχος όταν σε χέρια ψυχοπαθών υπάρχει κάτι τέτοιο; Ποιος μπορεί και έχει καθαρή συνείδηση αν, γνωρίζοντας τι συμβαίνει, σωπαίνει επιτρέπουν τέτοια εγκλήματα ενάντια στην Ανθρωπότητα να συνεχίζονται και να αποτελούν μόνιμη απειλή;

Σήμερα, μαύρη επέτειος της Φουκουσίμα, εύχομαι οι αδικοχαμένες ψυχές της να βρουν γαλήνη, αλλά θα την βρουν σίγουρα, όπως και όλα τα άλλα θύματα του μόνιμου πια και σιωπηλού κλιματικού πολέμου, όταν όλα βγουν στο φως και η τρέλα αυτή σταματήσει.

Αληκτώ

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares