Εμπόλεμη Ζώνη

Φονική κακοκαιρία σαρώνει την Αυστραλία

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικός κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την κακοκαιρία που πλήττει τις ανατολικές ακτές της Αυστραλίας.

Οι ισχυροί άνεμοι, που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν τα 135 χιλιόμετρα την ώρα έχουν ξεριζώσει δέντρα, κολώνες ηλεκτροδότησης και σκεπές σπιτιών.

Περισσότερα από 200.000 νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτή είναι μια πολύ ισχυρή καταιγίδα, η χειρότερη των τελευταίων 10 χρόνων. Είναι ισχυρότερη από ότι περιμέναμε για αυτό και οι συνέπειες είναι μεγάλες σε ολόκληρη τη Νέα Νότια Ουαλία και είναι σαφές ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πολύ ακραία καιρικά φαινόμενα» δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης.

Σε πολλές περιπτώσεις τα κύματα ξεπερνούν σε ύψος τα 11 μέτρα και οι περισσότεροι δρόμοι στο Σίδνεϊ έχουν πλημμυρίσει.

Η Υπηρεσία Εκτάκτων Αναγκών έχει δεχτεί περισσότερες από 3.000 κλήσεις για βοήθεια.

Πρωτιά κακοκαιρίας για πολλά χρόνια:

Στις 25 Απριλίου έχει προγραμματιστεί ένα Global March ενάντια στη “Γεωμηχανική” και τους χημικούς αεροψεκασμούς, με έδρα την Αυστραλία. Το αυστραλιανό κίνημα που το διοργανώνει, παραδόξως δεν αναφέρεται ποτέ στο σύστημα HAARP, αλλά παραπληροφορεί τους πολίτες λέγοντας ότι οι ψεκασμοί είναι μέρος μυστικού προγράμματος Γεωμηχανικής για τη διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας, προκειμένου να αντιμετωπισθεί η κλιματική αλλαγή.

Θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για αυτήν την τεχνητή κακοκαιρία, που μετράει προς το παρόν 3 νεκρούς κι έναν αγνοούμενο. Αυτοί, αυτοαποκαλούνται “ακτιβιστές”. Εμείς απλά τους ονομάζουμε προδότες.

Αυστραλία

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια