Εμπόλεμη Ζώνη

Χιλιάδες πουλιά στο Νεπάλ την ώρα του σεισμού ίσως μαρτυρούν την αλήθεια…

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που κατέγραψε τουρίστας την ώρα του σεισμού στο Νεπάλ κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ο τουρίστας καταγράφει ανέμελος με το κινητό του τηλέφωνο την επίσης ανέμελη κίνηση στην πλατεία Ντουρμπάρ του Κατμαντού, στο Νεπάλ.

Την στιγμή του σεισμού πανικοβάλλεται όπως είναι φυσικό και η κάμερα σημαδεύει το πάτωμα, ωστόσο όταν σηκώνει το κινητό προς τον ουρανό καταγράφει τα χιλιάδες πουλιά που πετούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις τρομαγμένα.

https://youtu.be/fNJmiCYN0zg

Εκ πρώτης όψεως και σκέψης ίσως αυτό θεωρηθεί φυσικό, τα πουλιά να ένιωσαν τις δονήσεις του σεισμού. Αλλά αν το καλοσκεφτούμε, είναι πουλιά κι όχι ζαρκάδια ή σκυλιά ή οτιδήποτε άλλο θηλαστικό.

Όπως είχαμε γράψει και παλιότερα, τα τελευταία χρόνια σημειώνονται μαζικοί θάνατοι πουλιών αλλά και ψαριών.

Μάλιστα μόνο για τους δυο πρώτους μήνες του 2015, τα περιστατικά -αυξημένα όσο κάθε άλλη χρονιά- ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία.

Τα πουλιά, τα οποία από τη φύση τους έχουν μια πυξίδα που τους δείχνει προς τα που είναι οι δυο πόλοι -Βόρειος και Νότιος, χάνουν τελείως τον προσανατολισμό τους όταν υπάρχει έντονη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που τους αλλάζει τη ζωτική αυτή σχέση με τη φύση. Κι αυτό μπορεί να συμβεί άμεσα κι εύκολα μετά από έντονη δραστηριότητα του HAARP.

Λόγος πολύ πιο πιθανός και λογικός για να κάνει τα πουλιά να πετούν τρελά δεξιά κι αριστερά, κάτι που έχω δει κι εδώ στη Μακρινίτσα κάποιες φορές που νιώθουμε να γίνεται τεχνητή ηλεκτρομαγνητική επέμβαση στον καιρό.

Πουλιά είναι αυτά και πετούν, βέβαια, ακόμα κι αν τα δέντρα και η γη αρχίσει να δονείται. Πουλιά είναι όμως και πετούν σαν τρελά, όταν τα σύννεφα φορτώνουν με “πλάσμα”, είτε από τη φύση, είτε γιατί κάποιος παίζει με… την ‘πρίζα’…

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια