Εμπόλεμη Ζώνη Χημικοί αεροψεκασμοί

Κάλεσμα σε διαμαρτυρία κατά της Εγ-Κλιματικής Αλλαγής των Χημικών Αεροψεκασμών

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλούν τους πολίτες οι ομάδες κατά των χημικών αεροψεκασμών στη χώρα μας

Όπως είχαμε δημοσιεύσει, αύριο ξεκινάει το Παγκόσμιο Συνέδριο για την Παγκόσμια Υπερθέρμανση του Πλανήτη στην Αθήνα. Ένα συνέδριο όπου κρατικοί φορείς και ιδιώτες διαπλέκονται προς όφελος του ιδιωτικού τομέα με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή.

Στην Ελλάδα της κρίσης, στην Ελλάδα που βάλλεται τα τελευταία χρόνια από ψεκασμούς, στην Ελλάδα που το υπέροχο και μοναδικό κλίμα της χειραγωγείται με απώλειες σε καλλιέργειες, στην Ελλάδα που η μονοπώληση των ΜΜΕ δεν αφήνουν να ακουστούν οι φωνές μας, στην Ελλάδα που το πολιτικό κατεστημένο έχει ταυτιστεί απόλυτα με ξένα και ντόπια συμφέροντα, έχουμε υποχρέωση να καταγγείλουμε την απάτη της “κλιματικής αλλαγής” και της βάναυσης χειραγώγησης του καιρού. Να αγωνιστούμε για το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα να αναπνέουμε καθαρό αέρα και να ζούμε ελεύθεροι και όχι κάτω από συνεχή χημικό βομβαρδισμό. Να σταματήσει ΑΥΤΉ η γενοκτονία!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ “ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ” ΚΑΙ ΤΗΝ “ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ”

Τι στιγμή που είμαστε μάρτυρες απανωτών χημικών αεροψεκασμών που διενεργούνται σχεδόν καθημερινά στη χώρα μας, όπως και στον υπόλοιπο πλανήτη, με αποτέλεσμα τη χειραγώγηση του καιρού και τη βάναυση παρέμβαση στο κλίμα και το περιβάλλον, ένα Παγκόσμιο Συνέδριο για την “Υπερθέρμανση του Πλανήτη” λαμβάνει χώρα στην πατρίδα μας.

Λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι υφίσταται υπερθέρμανση και κλιματική αλλαγή, αποσιωπώντας επιστημονικές φωνές που καταθέτουν μαρτυρίες για το εντελώς αντίθετο, ξένα και ντόπια συμφέροντα θα συγκεντρωθούν στην Αθήνα για να ανταλλάξουν απόψεις και να “λάβουν μέτρα” ώστε σπουδαίοι τομείς -όπως ενέργεια και μεταφορά- να “προσαρμοστούν” στα νέα δεδομένα της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής.

Κρατικοί φορείς και Ινστιτούτα, καθώς και ΜΚΟ, που όλα μαζί διαπλέκονται με τον επιχειρηματικό κόσμο, θα αποφασίσουν για μας χωρίς εμάς, με καθαρό γνώμονα το ιδιωτικό συμφέρον. Φυσικά και λάμπει δια της απουσίας των τόσο οι αναφορές στις επίσημες μεθόδους τροποποίησης καιρού, όσο και στις ανεπίσημους – τους βάρβαρους χημικούς αεροψεκασμούς που βιάζουν το κλίμα σε βάρος της υγείας μας. Η Κλιματική Αλλαγή, τελικά αποδεικνύεται καλή ‘μπίζνα’ για κάποιους, γενοκτονία για άλλους.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες σε διαμαρτυρία κατά αυτών των πρακτικών των τελευταίων χρόνων που ολοένα αυξάνονται, αυξάνοντας μαζί και την αναστάτωση στο κλίμα με καταστροφικές συνέπειες -ακραία φαινόμενα, καταστροφές στις καλλιέργειες κ.λ.π.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες σε διαμαρτυρία κατά αυτών που στο βωμό του χρήματος και της εξουσίας, γίνονται αποδέκτες χημικών που βάζουν σε άμεση κίνδυνο την υγεία – όλων, αλλά κύρια των παιδιών τους.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες σε διαμαρτυρία κατά αυτών που χειραγωγόντας το κλίμα αφήνουν την Αφρικάνικη σκόνη να “ευνοείται” από τις τεχνητές καιρικές συνθήκες.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες σε διαμαρτυρία κατά αυτών που σωπαίνουν και παραμένουν Πόντιοι Πιλάτες σε μια συνεχή σταύρωση λαού και γης.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες σε διαμαρτυρία κατά της επιβολής της Ατζέντας 21 που υπογράφηκε το 1992, όχι μόνο χωρίς τη συγκατάθεση μας, αλλά ούτε καν την ενημέρωση μας. Μια Ατζέντα που καθημερινά μας επιβάλλεται στο όνομα της δήθεν “βιώσιμης ανάπτυξης”, μόνο που το “βιώσιμη” αναφέρεται μόνο στις επιχειρήσεις και καθόλου στο περιβάλλον.

Η υπομονή έχει τελειώσει προ πολλού και μπροστά σε τέτοια υποκριτικά παγκόσμια μαζώματα, η μόνη απάντηση είναι η δική μας μαζική παρουσία ότι δεν ανεχόμαστε άλλο ούτε να μας ψεκάζουν, ούτε να μας κοροϊδεύουν, ούτε να μας καταστρέφουν τη ζωή!

Σας περιμένουμε όλους στις 24 Μαΐου  και  ώρα 18.00 , έξω από το ξενοδοχείο Royal Olympic – Aθανασίου Διάκου 28-34.

Διοργανωτές :

ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ
SaveGeaGroup

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares