Εμπόλεμη Ζώνη Καιρός Χημικοί αεροψεκασμοί

Βιβλικές καταστροφές σε καλλιέργειες λόγω χειραγώγησης καιρού – Μήπως είστε σε “άρνηση”;

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Ισχυρή χαλαζόπτωση που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον κεντρικό κάμπο της Λιβαδειάς στη Βοιωτία κατέστρεψε τα πάντα! Ακόμα βροχές και καταιγίδες σε δυτική Λοκρίδα και Εύβοια.

Η δεκαπεντάλεπτη έντονη χαλαζόπτωση προκάλεσε καταστροφές σε αμπέλια, ελιές, βαμβάκια, ντομάτες, σιτηρά, και δεκάδες άλλα αγροτικά προϊόντα.

Αντίστοιχα σημειώθηκαν καταρρακτώδεις βροχές σε όλη τη Φθιώτιδα και την Βόρειο Εύβοια ενώ μικρής έκτασης χαλαζόπτωση είχαμε στην Δυτική Λοκρίδα.

Η χαλαζόπτωση χτύπησε επιχειρήσεις της περιοχής και αποθήκες, προκαλώντας καταστροφές στις στέγες τους. 

Οι αγρότες αδυνατούν να εκτιμήσουν την ζημιά και αναμένουν τους γεωπόνους αλλά και να λιώσει το χαλάζι για να δουν από κοντά το μέγεθος της καταστροφής, ενώ τα έντονα φαινόμενα συνεχίζονται.

[modal_text_link name=”” class=”” id=””]
Χαλάζι στη Λιβαδειά από LAMIASTARGR[/modal_text_link]

Αυτά θα διαβάσετε στα ΜΜΕ. Αυτό που δεν θα διαβάσετε είναι ότι το HAARP δούλευε στο φουλ!

“Άργησε” η NASA να βγάλει σήμερα τις φωτό της και αρκετή ώρα έβλεπες κάτι τέτοια:

Στιγμιότυπο 2015-05-27, 2.46.00 μ.μ.

Αλλά κάποιες λεπτομέρειες σε μεγέθυνση έδειχναν τη “φυσιολογικότητα” του ανοιξιάτικου φαινομένου τόσο της σκόνης από την Αφρική όσο και της χαλαζόπτωσης. Σε όποιον, λοιπόν, εξακολουθεί να τα βλέπει και να τα θεωρεί φυσιολογικά, θα συνιστούσα βοήθεια ειδικού. Η πάθηση λέγεται “άρνηση” – Denial.

[tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”yes” shadowopacity=”0.1″ border=”1px” bordercolor=”#dd3333″ highlightposition=”top” content_alignment=”left” link=”” linktarget=”_self” modal=”” button_size=”small” button_shape=”square” button_type=”flat” buttoncolor=”” button=”” title=”Άρνηση” description=”Η άρνηση είναι ένας αμυντικός μηχανισμός ο οποίος λειτουργεί ασυνείδητα και έχει ως αποτέλεσμα το άτομο να αρνείται την ύπαρξη ορισμένων στοιχείων που προέρχονται από την εξωτερική πραγματικότητα. Ένα συνηθισμένο παράδειγμα είναι ο αλκοολικός που αρνείται ότι έχει πιει, ενώ μυρίζει αλκοόλ. Η άρνηση ως μηχανισμός άμυνας δεν κάνει διακρίσεις, εμφανίζεται σε όλους τους ανθρώπους. Η αντίδραση αυτή έχει τις ρίζες της στον εγωκεντρισμό του παιδιού και βασίζεται στην θεώρηση ότι «αν δεν το παραδεχτώ, τότε δεν συμβαίνει». Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν την άρνηση με σκοπό να διαχειριστούν μία αλήθεια που δεν αντέχουν. Με αυτό τον τρόπο κάνουν τη ζωή τους λιγότερο δυσάρεστη και περισσότερο υποφερτή. ” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][/tagline_box]

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια