Εμπόλεμη Ζώνη

Τους “έπνιξαν” κυριολεκτικά με πλημμύρες στις ΗΠΑ – Σκηνές αποκάλυψης!

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Ολοένα και ανεβάζουν το ‘βόλιουμ’ της καιρικής χειραγώγησης όσο πλησιάζουμε στην επόμενη συνάντηση των “μεγάλων” για το κλίμα, που θα γίνει το Σεπτέμβρη.

Ενώ τα θύματα του καύσωνα και της ξηρασίας στην Ινδία ξεπέρασαν τα 1000 άτομα, στην άλλη μεριά του πλανήτη, στις ΗΠΑ, οι νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας και την Οκλαχόμα μέχρι χτες έφτασαν τα 17, ενώ πολλά ακόμα αγνοούνται.

Η Καλιφόρνια μπορεί να στεγνώνει από βροχή εδώ και καιρό για όλους τους πολίτες της -για όλους εκτός της Nestle– αλλά οι καταρρακτώδεις βροχές στο Τέξας και την Οκλαχόμα, όπου οι πλημμύρες έχουν μετατρέψει τους δρόμους σε ποτάμια στοίχισαν σε ζωές και περιουσίες.

Νέα προειδοποίηση για πλημμύρες στο Τέξας

Νέα προειδοποίηση για πλημμύρες στο Χιούστον εξέδωσε σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ, την ώρα που στην τέταρτη σε πληθυσμό πόλη της χώρας συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό και άλλων θυμάτων από τις καταιγίδες που μετέτρεψαν ολόκληρες γειτονιές σε λίμνες.

Κοντά στο Ντάλας, η αστυνομία απομάκρυνε τους κατοίκους από μια περιοχή κοντά στο φράγμα Παντέρα που κινδυνεύει να σπάσει. Η στάθμη των υδάτων ανεβαίνει στο φράγμα αυτό, που απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ντάλας, και η αστυνομία κάλεσε όλους τους ανθρώπους που μένουν στην περιοχή να φύγουν από τα σπίτια τους και να μετακινήσουν τα ζώα τους σε μέρη με μεγαλύτερο υψόμετρο.

«Αυτή τη στιγμή, πολλές γειτονιές παραμένουν κάτω από τα νερά», είπε ο Μάικλ Γουόλτερ, ένας εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Περιστατικών του Χιούστον, μιλώντας στο πρόγραμμα Today του τηλεοπτικού δικτύου NBC.

Στο Χιούστον αλλά και στο Όστιν ελικόπτερα μετέφεραν σε ασφαλείς περιοχές ανθρώπους που είχαν παγιδευτεί στις στέγες των σπιτιών τους ή πάνω σε αυτοκίνητα.

Ο Άμποτ έχει κηρύξει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τουλάχιστον 40 κομητείες του Τέξας, συμπεριλαμβανομένης και της κομητείας Χάρις όπου βρίσκεται το Χιούστον.

Κι εμείς συνεχίζουμε την καταγραφή των θυμάτων αυτού του μυστικού καιρικού πολέμου με την ελπίδα μια μέρα το φως της δικαιοσύνης να φωτίσει με γαλήνη και τις χιλιάδες ανά τον κόσμο αδικοχαμένες ψυχές…

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια