AllNewz

Η Άλως και η Άλωση της ζωής μας

Επειδή το “σπάνιο” φαινόμενο της άλω άρχισε και πάλι να είναι σύνηθες, γι’ αυτό και αναδημοσιεύω το “σπάνιο” άρθρο που είχα γράψει πριν ένα “σπάνιο” χρόνο γεμάτο χημικούς αεροψεκασμούς…

Αν είναι ένα πράγμα που έχω σιχαθεί κυριολεκτικά, αυτό είναι η επιστημονική κοινότητα. Η μισή δουλεύει για την καταστροφή μας και η άλλη μισή απλά την παρακολουθεί. Έτσι όλα τα περίεργα φαινόμενα των εποχών μας, που μιμούνται τα φυσικά αλλά πηγάζουν από τα αφύσικα, “εξηγούνται” από τους επιστήμονες προς καθησυχασμό. Και στο τέλος, ποιανού ο λόγος θα μετρήσει, ο δικός μας ή ο δικός τους; Και όμως… ο δικός μας θα μετρήσει, κυρίες και κύριοι επιστήμονες, γιατί πολύ απλά, έχουμε την Αλήθεια με το μέρος μας!!!

Με απορία αντίκρισαν κάποιοι σήμερα το φαινόμενο της άλω στην Αθήνα. Αυτοί που δεν απόρησαν ήταν όσοι ήδη γνώριζαν. Το “φυσικό” αυτό φαινόμενο είναι πλέον πολύ συχνό παγκοσμίως λόγω των χημικών αεροψεκασμών.Το zougla.gr παρουσίασε κάποιες φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες του και γράφει:“ Στη μετεωρολογία με τον όρο «άλως» νοείται το φαινόμενο εκείνο που προκαλείται από τη διάθλαση και ανάκλαση του ηλιακού ή σεληνιακού φωτός πάνω στους παγοκρυστάλλους των νεφών. Συνεπώς απαντώνται δύο είδη άλω, οι ηλιακές και οι σεληνιακές. Επειδή βασική προϋπόθεση είναι η ύπαρξη παγοκρυστάλλων, τα νέφη που μπορούν να προκαλέσουν το φαινόμενο αυτό βρίσκονται σε ύψος πάνω από 6.000 μ. Τέτοια νέφη είναι τα λεγόμενα ανώτερα ή θυσανοστρώματα (Cirrostratus).

Στη συνέχεια έχει ηχητικό με τον διευθυντή του Πλανηταρίου Διονύση Σιμόπουλο, ο οποίος έκανε λόγο για ένα εντυπωσιακό αλλά συνηθισμένο φαινόμενο και τόνισε ότι ‘δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας’. Η εξήγηση που δόθηκε από τον κο Σιμόπουλο, ήταν για ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ φορά… παγοκρύσταλλοι!!

Τι αναφέρει το βικι για το φαινόμενο της άλω; Ό,τι γράφει και το zougla.gr, μόνο που τελειώνει με την εξής φράση: «Στα γεωγραφικά πλάτη όπως της Ελλάδας, περίπου 35° – 41° το φαινόμενο αυτό κρίνεται μάλλον ασύνηθες αλλά όχι και σπάνιο, ιδίως το καλοκαίρι και το μήνα Φεβρουάριο»

Όμως δεν έχουμε ούτε καλοκαίρι, μη δε Φεβρουάριο! Τι έχουμε; Αυτό: Η καταγάλανη μέρα εδώ στη Μακρινίτσα να καταλήγει στο γνωστό χημικό έκτρωμα! Δείτε από το πρωί πως έγινε μέχρι το απόγευμα:

Κι αυτό είναι από το αρχείο μου στις 28 Απριλίου, όπου για μια ακόμα φορά παρουσιάστηκε το φαινόμενο της άλω μετά από τρελούς αεροψεκασμούς. Κι αν το ψάξω και παλιά, θα σας βρω κι άλλες φωτογραφίες.
Picture

Picture

Τι ‘επιστημονικά’ συμπεράσματα βγάζουμε μέχρι στιγμής;

  1. Ότι το φαινόμενο άλως τελικά ΠΛΕΟΝ δεν είναι τόσο σπάνιο
  2. Ότι γίνεται οποιαδήποτε εποχή και καιρικές συνθήκες
  3. Ότι εμφανίζεται ή συνοδεύεται με χημικούς αεροψεκασμούς.

Αλλά ξέχασα… χημικοί αεροψεκασμοί δεν υπάρχουν… είναι κι αυτοί παγοκρύσταλλοι οι οποίοι δημιουργούνται όταν έχει υψηλή υγρασία και ζέστη… Μόνο που δεν έχει τίποτα από τα δυο, ειδικά σήμερα η Αθήνα είχε σχετικά χαμηλά επίπεδα υγρασίας και όχι πολύ ζέστη.

Και συνεχίζω… Το φαινόμενο της άλω μαζί με χημικούς αεροψεκασμούς καταγγέλουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ και ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εποχή κι αν το δουν (και το βλέπουν συχνά) πολλοί ακτιβιστές:

Σας έφτασαν; Αν όχι πηγαίνετε στο YouTube και βάλτε στη μηχανή εύρεσης chemtrails halo και… καλή διασκέδαση!!!

3306404_orig
Αυτό σας ξέφυγε εκεί πάνω δεξιά;

 

Αυτό πάντως το… “φαινόμενο” δεν λέγεται Άλως. Λέγεται Άλωση και είναι της ζωής μας: «Ο όρος «άλωση» (ή άλωσις) με ενεργητική ή παθητική σημασία, που προέρχεται εκ του αρχαίου ελληνικού ρήματος αλίσκομαι = καταστρέφομαι, σημαίνει, ειδικά, τη πτώση πόλης στα χέρια του εχθρού, τη κυρίευση, την εκπόρθησή της. Γενικά όμως τη κάθε κατάκτηση και σύλληψη»… 

Ας όψονται οι επιστήμονες που τρέχουν να καθησυχάσουν τους αμνούς προς σφαγή…

11000517_10205915070169757_50381192924473678_n

Κι αυτή πρόσφατη, από τη μέρα του Αγίου Πνεύματος…

© Δημοσιεύτηκε στην παλιά AllNewz 18/5/2014

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Add comment

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares