Εμπόλεμη Ζώνη

«Σκάσε και κολύμπα», οι δρόμοι στη Ρωσία!

Πολλές ρωσικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Μόσχας και του Κουρσκ, εν μέρει πλημμύρισαν το Σάββατο

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε «ποτάμια», καθώς τα συστήματα αποχέτευσης απέτυχαν να αντιμετωπίσουν τους χειμάρρους του νερού, ωστόσο οι τοπικές αρχές ανέφεραν ότι όλα ήταν «φυσιολογικά».

Οι κάτοικοι έκαναν πολλά παράπονα, ανάρτησαν φωτογραφίες στα social media και το RT σχολιάζει ότι χρειάστηκε μέχρι και να κολυμπήσουν μέχρι τα αυτοκίνητα τους κάτω από αυτές τις “νορμάλ” συνθήκες.

Αυτό που δεν σχολιάζει ωστόσο είναι αν εκτός από τα βουλωμένα φρεάτια η ποσότητα του νερού ήταν φυσιολογική. Το κακό είναι ότι ούτε εμείς μπορούμε να σχολιάσουμε στο ιστολόγιο τους, αφού… μας έχουν εδώ και καιρό μπλοκάρει μιλώντας για χειραγώγηση καιρού! Τζιζ θέμα και για τους Ρώσους, που είναι επίσης ακόλουθοι των ιδίων πρακτικών!

Οπότε μην παραπονιέσαι RT… Σκάσε και κολύμπα!

[modal_text_link name=”” class=”” id=””]

[/modal_text_link]

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares