Εμπόλεμη Ζώνη

Ρωσία: Τουλάχιστον ένας νεκρός από πλημμύρες στο Σότσι

Τον θάνατο τουλάχιστον ενός ανθρώπου, καθώς και εκτεταμένες ζημιές με ακινητοποιημένα τρένα και μισοβυθισμένα αυτοκίνητα, προκάλεσαν σήμερα Πέμπτη πλημμύρες που έπληξαν την πόλη Σότσι της Ρωσίας

Αστυνομικοί που πήγαν να απομακρύνουν κατοίκους από ορισμένες περιοχές έξω από το Σότσι, έπειτα από αρκετές ώρες καταρρακτώδους βροχής, εντόπισαν τη σορό ενός άνδρα, ανέφερε μια υπηρεσία του υπουργείου Εσωτερικών.

Η ρωσική εταιρεία σιδηροδρόμων ανέφερε πως οι σιδηροδρομικές υπηρεσίες αποκαθίστανται μερικώς έπειτα από προβλήματα στο σταθμό του Άντλερ, ενώ το αεροδρόμιο του Σότσι επίσης αποκατέστησε μερικώς την λειτουργία του το βράδυ, όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Ένας εικονολήπτης της τηλεοπτικής υπηρεσίας του πρακτορείου ειδήσεων Reuters ανέφερε πως μερικοί δρόμοι ήταν αδιαπέραστοι και οι άνθρωποι προσπαθούσαν να βρουν τα σταθμευμένα οχήματα τους που βρέθηκαν σχεδόν ολοκληρωτικά κάτω από το νερό.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

Τι έγινε, άρχισαν να πλακώνονται μεταξύ τους καιρικά; Απάντηση στο εμπάργκο λέτε να ήταν ή σύμπτωση;

Η Ελλάδα εκτός της ρωσικής αγοράς – Το εμπάργκο παρατείνεται

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares