Εμπόλεμη Ζώνη

Ανεμοστρόβιλος σάρωσε την επαρχία Βένετο της Ιταλίας

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Ακραία καιρικά φαινόμενα σημειώνονται σε αρκετές χώρες της Ευρώπης. Ανεμοστρόβιλος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του στην επαρχία Βένετο της Ιταλίας σκοτώνοντας έναν άνδρα

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τον ανεμοστρόβιλο. Ο ανεμοστρόβιλος έπληξε περιοχή κοντά στη Βενετία: Στέγες ξηλώθηκαν, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν, σπίτια υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Άλλοι τριάντα άνθρωποι τραυματίστηκαν. Από αυτούς, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, οι τρεις χαροπαλεύουν.

Την ίδια ώρα στη Ρώμη η θερμοκρασία έφτασε τους 41 βαθμούς Κελσίου.

https://youtu.be/hHCk3UUzxh4

[modal_text_link name=”” class=”” id=””][/modal_text_link]

Σφοδρό κύμα καύσωνα έχουμε και στην Ρουμάνια. Η θερμοκρασία σε μερικές περιοχές άγγιξε τους 39 βαθμούς Κελσίου ενώ οι αρχές βρίσκονται επί ποδός. Ο κόσμος ψάχνει διαφόρους τρόπους για να πάρει μια ανάσα δροσιάς. Μερικοί δεν διστάζουν και μπουν μέσα στα  σιντριβάνια. Στο Βουκουρέστι περισσότερα από 20 άτομα μεταφέρθηκαν  στο  νοσοκομείο με συμπτώματα θερμοπληξίας.

Παράλληλα, αγώνα για την κατάσβεση μεγάλης δασικής πυρκαγιάς δίνουν οι Αρχές στη νοτιοανατολική Ισπανία, στην περιοχή της Αραγονίας. Οι ισχυροί άνεμοι και οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην χώρα τις τελευταίες  μέρες ενισχύουν  τα πύρινα μέτωπα. Οι φλόγες απείλησαν  χωριά, περισσότεροι από 1.350 κάτοικοι έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους, με πέντε χωριά να έχουν εκκενωθεί για λόγους ασφαλείας.

Σαραντάρια καυ υψηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες και στην Ελβετία ακόμα και στις ΄Αλπεις.

Ζήτω η κλιματική αλλαγή και θα τα δούμε όλα εν όψει της συνέλευσης του ΟΗΕ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια