Εμπόλεμη Ζώνη

Κίνα: Τυφώνας σαρώνει τις ανατολικές επαρχίες – Ο ισχυρότερος από το 1949

Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι από τις επαρχίες Ζέιγιανγκ και Τζιάνγκσου αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους εξαιτίας του τυφώνα Τσαν Χομ που σαρώνει στην ανατολική Κίνα

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters οι συνθήκες που επικρατούν στις επαρχίες Zhejiang και Jiangsu έχουν υποχρεώσει περισσότερους από 1 εκατομμύριο ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, ενώ δεν είναι δυνατή ούτε η από ξηράς ούτε η από αέρος μετακίνηση.

Η ταχύτητα του ανέμου με βάση τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα η κινεζική μετεωρολογική υπηρεσία αγγίζει τα 162 χιλιόμετρα την ώρα και βαίνει μειούμενη καθώς το πρωί έφτασε και τα 173 χιλιόμετρα την ώρα. Το κινεζικό μετεωρολογικό κέντρο σε σχετικό δελτίο που εξέδωσε κάνει λόγο για τον ισχυρότερο τυφώνα που έπληξε την Κίνα από το 1949 και μετά.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί νεκροί ή τραυματίες με τις δυνάμεις διάσωσης να παραμένουν σε απόλυτη επιφυλακή. Οι ζημιές πάντως θα είναι κάθε άλλο παρά περιορισμένες σε υλικό επίπεδο. Οι αρχές της επαρχίας Zhejiang κάνουν λόγο για πιθανές ζημιές που θα ξεπεράσουν τα 1,95 δισεκατομμύρια γουάν (πρίπου 314 εκατομμύρια δολάρια) με τον τομέα της γεωργίας να είναι αυτός που θα πληγεί περισσότερο.

Και τυφώνας και χρηματιστήριο ξαφνικά; Κοίτα κάτι “συμπτώσεις”…

[modal_text_link name=”” class=”” id=””][/modal_text_link]

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares