Εμπόλεμη Ζώνη

Καιρική βόμβα στην Φλωρεντία άφησε 11 τραυματίες και πολλές ζημιές

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικός κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Καιρική βόμβα στη Φλωρεντία είχα ως αποτέλεσμα έντεκα τραυματίες και πολλές καταστροφές

Έντεκα τραυματίες προκάλεσε νεροποντή η οποία έπληξε χθες το βράδυ την περιοχή της πόλης της Φλωρεντίας, στην κεντρική Ιταλία. Σε όλη την πόλη η κίνηση των αυτοκινήτων διακόπηκε για δυο ώρες, ενώ είχε ως αποτέλεσμα να ξεριζωθούν δεκάδες κορμοί δέντρων.

Οι φλωρεντινοί πυροσβέστες αναγκάσθηκαν να ζητήσουν την βοήθεια των συναδέλφων τους από τις κοντινές πόλεις Πιστόια και Πράτο.

Η σφοδρή κακοκαιρία προκάλεσε σειρά προβλημάτων και στις σιδηροδρομικές συνδέσεις με τις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της χώρας. Μετά από συνεχή προσπάθεια των τεχνικών των ιταλικών σιδηροδρόμων, η οποία ξεπέρασε τις δώδεκα ώρες, η λειτουργία των σιδηροδρομικών γραμμών αποκαταστάθηκε, ενώ προβλήματα παρουσίασε το δίκτυο ύδρευσης, με αλλεπάλληλες διακοπές.

Όπως πάντα οι γνωστές ουρές και κατσαρά σύννεφα έκαναν την εμφάνιση τους:

Europe_3_02.2015213.terra.1km

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια