AllNewz αποκλειστικό Εμπόλεμη Ζώνη

Σε έκτακτη κατάσταση η Μιανμάρ – Καταιγίδες, πλημμύρες και… η ανορεκτική Τζολί

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κήρυξε ο πρόεδρος της Μιανμάρ Τέιν Σέιν τέσσερις περιοχές της χώρας, έπειτα τις τεράστιες καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων εβδομάδων

Μέχρι στιγμής, 27 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ χιλιάδες πολίτες αναζητούν ασφαλές καταφύγιο σε μοναστήρια.

Οι εκτεταμένες πλημμύρες, οι οποίες έχουν καταστρέψει δεκάδες χιλιάδες σπίτια και χωράφια, είναι αποτέλεσμα των μουσώνων που πλήττουν καιρό τώρα αρκετές περιοχές της Μιανμάρ. Οι ισχυροί άνεμοι ωστόσο και οι βροχές των τελευταίων ημερών, αποτέλεσμα του τυφώνα Κομέν, έχουν επιδεινώσει πολύ την κατάσταση.

Μέσα στο σκηνικό αυτό της «μεγάλης καταστροφής», όπως περιγράφει την κατάσταση ο Ερυθρός Σταυρός, κυκλοφορούν επίσης αναφορές σύμφωνα με τις οποίες μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας Ροχίνγκια εκδιώκονται από καταφύγια.

Ειδικότερα, οι Myanmar Times αναφέρουν ότι μέλη της μειονότητας εκδιώχτηκαν από εγκαταλειμμένα σχολεία και κοινοτικά κέντρα από την πολιτεία Ραχίνε, στα δυτικά της χώρας.

Εκεί και η ανορεκτική Τζολί – πρέσβειρα κακής θελήσεως του Οργανισμού Ηνωμένων Εγκληματιών

Αντζελίνα Τζολί και Αουνγκ Σαν Σου Κι συναντήθηκαν στην Μίανμαρ με εργάτριες προκειμένου να ενημερωθούν για τα προβλήματά τους και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται.

Η συνάντηση τους πραγματοποιήθηκε στην πόλη Γιανγκόν, το βιομηχανικό κέντρο της χώρας.

Εκεί οι εργάτριες κοιμούνται τα βράδια σε φθηνούς ξενώνες, εργάζονται πολλές ώρες και λαμβάνουν πενιχρές αμοιβές.

Η ανορεκτική Τζολί – πρέσβειρα κακής θελήσεως του Οργανισμού Ηνωμένων Εγκληματιών βρίσκεται στην Μιανμάρ κατόπιν προσκλήσεως της νομπελίστριας ειρήνης Αουνγκ Σαν Σου Κι.

Η αρρώστια στο μυαλό και το σώμα της Τζολί σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη και θέτει ερωτήματα αν μπορεί το μοντέλο της να είναι σύμβολο του ΟΗΕ. Σκελετωμένη, μετά από τόσες ανούσιες χειρουργικές επεμβάσεις στον εαυτό της, προφανώς σε προχωρημένο στάδιο νευρικής ανορεξίας – ένα ακόμα σύμβολο διαστροφής του σατανικού ΟΗΕ.

27 ακόμα θύματα προστίθενται στη μακρά λίστα της εγ-κλιματικής αλλαγής που συντελείται με τις ευλογίες του ΟΗΕ  και των εκκλησιαστικών Ηγετών Πάπα και Βαρθολομαίου, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η πίστη της εκκλησίας της κλιματικής αλλαγής.

Η συνενοχή όλων τους, είναι κάτι περισσότερο από επιβεβαιωμένη και θα κορυφωθεί με τη συνάντηση των εθνών το Σεπτέμβριο στο Παρίσι με θέμα την κλιματική αλλαγή. Μας… απειλούν, ότι θα παρθούν σκληρά μέτρα!

[modal_text_link name=”” class=”” id=””][/modal_text_link]

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares