AllNewz αποκλειστικό Εμπόλεμη Ζώνη

Εξαιρετικό βίντεο με κεραυνούς κάτι φανερώνει!

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Ο Βρετανός Τομ Γουόρνερ, επιστήμονας που ερευνά το φαινόμενο των κεραυνών, κατέγραψε μια καταιγίδα μέσα από το αυτοκίνητό του

Ο ίδιος, συνοδευόμενος από την κόρη του, είχε βγει στους δρόμους της Αγγλίας προκειμένου να καταγράψει στην κάμερα το φαινόμενο. Στην συνέχεια, μόνταρε στο βίντεο έτσι ώστε αυτό να προχωρά σε αργή κίνηση.

Όμως βλέποντας το κάτι δεν πάει ακριβώς καλά. Η διαδρομή είναι συγκεκριμένη, η κάμερα καταγράφει, κάνει ένα κενό και συνεχίζει στον ίδιο δρόμο, ενώ στο 2:30 φαίνεται σαν να υπάρχει τρίτο ξεχωριστό footage.

Το περίεργο όμως είναι στο πρώτο. Το ασπρόμαυρο βίντεο ξεκινά τη διαδρομή του έχοντας μια περίεργη καμπύλη αριστερά:

Στιγμιότυπο 2015-08-03, 12.37.53 μ.μ.

Κι όσο να τελειώσει η διαδρομή και πριν ξεκινήσει το τρίτο footage, η καμπύλη εμφανίζεται αριστερά:

Στιγμιότυπο 2015-08-03, 12.40.10 μ.μ.

Το αυτοκίνητο μοιάζει σαν να προχωράει μέσα σε αυτό το τόξο. Το πιο περίεργο όμως είναι, ότι όλοι οι κεραυνοί που καταγράφονται είναι επίσης μέσα σε αυτόν το θόλο! Δείτε το βίντεο, ακόμα καλύτερα σε full screen:

[modal_text_link name=”” class=”” id=””][/modal_text_link]

Τι μας θύμισε;

Under_the_Dome_intertitleΤο Under the Dome – μια Αμερικανική δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας, βασισμένη στο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ Ο θόλος, στα ελληνικά. H σειρά τοποθετείται σε μία μικρή πόλη της πολιτείας του Μέιν, η οποία ξαφνικά και ανεξήγητα αποκόπτεται από τον υπόλοιπο κόσμο εξαιτίας ενός τεράστιου και διαφανή θόλου. Οι κάτοικοι της πόλης πρέπει να ασχοληθούν με την επιβίωση στη νέα τάξη πραγμάτων, σε μετά-αποκαλυπτικές συνθήκες, καθώς ψάχνουν για απαντήσεις σε αυτό το μυστηριώδες εμπόδιο, από όπου προήλθε κι αν και ποτέ θα εξαφανιστεί.

Ο Θόλος τους αποκόβει από τον υπόλοιπο κόσμο λειτουργώντας με ένα “μαγικό” τρόπο που θυμίζει ηλεκτρομαγνητική ασπίδα. Καμία τηλεπικοινωνία δεν είναι δυνατή, δεν λειτουργούν ραδιοκύματα και κινητά.

Ένα ανάλογο «forcefield» παρουσιάζεται και στο Catching fire τη δεύτερη ταινία των Hunger Games:

https://www.youtube.com/watch?v=TCR2dPBGZcY

Τι είναι αυτός ο θόλος που παρουσιάζεται στο βίντεο των κεραυνών μέσα στον οποίο δίνεται ένα σόου αστραπών; Πρόβλημα της κάμερας; Αντανάκλαση; Ή μήπως ένα ηλεκτρομαγνητικός θόλος όπου το πλάσμα μπορεί να χειραγωγείται σε κενώσεις πολύ συχνότερες του συνήθους;

Σήμερα ο Ομπάμα ανακοινώνει τις αποφάσεις και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν για την “αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής”. Αυτής που τόσο καιρό συμβαίνει κάτω από τις ασπίδες και τους θόλους που δημιουργούν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του HAARP μετά από χημικούς αεροψεκασμούς.

Αν κάποιος έχει άλλη εξήγηση από εκείνη του Χόλιγουντ, να μας πει σε ποια σκηνοθεσία τη βασίζει…

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια