Εμπόλεμη Ζώνη

Πέντε νεκροί από σφοδρή κακοκαιρία στην ΠΓΔΜ – Η λίστα ανεβαίνει!

Πέντε άνθρωποι, εκ των οποίων δύο παιδιά, έχασαν τη ζωή τους από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε χθες την περιοχή του Τετόβου, στη βορειοδυτική ΠΓΔΜ

Πέντε άνθρωποι, εκ των οποίων δύο παιδιά, έχασαν τη ζωή τους από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε χθες την περιοχή του Τετόβου (βορειοδυτικό τμήμα της ΠΓΔΜ), ανέφεραν ιατρικές πηγές.

Η κακοκαιρία εκδηλώθηκε με ισχυρή βροχόπτωση, συνοδευόμενη από ισχυρούς ανέμους και χαλάζι που “άσπρισε” την περιοχή και από αυτήν προκλήθηκε υπερχείλιση του ποταμού Πένα και καθίζηση του εδάφους.

Το οδικό δίκτυο της περιοχής υπέστη σοβαρές ζημιές. 

Την περιοχή επισκέφθηκε τη νύχτα ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι,ενώ σήμερα θα συνεδριάσει εκτάκτως το υπουργικό συμβούλιο για την αποτίμηση των ζημιών και την παροχή βοήθειας στους πληγέντες.

Η λίστα των θυμάτων της μαφίας που θέλει να μας επιβάλλει με το έτσι θέλω τη θεωρία της κλιματικής αλλαγής, ολοένα και αυξάνει.

Σήμερα ο Ομπάμα που έχει και γενέθλια, ανακοίνωσε νέα μέτρα, για τα οποία θα κάνουμε ειδικό ρεπορτάζ, γιατί φαίνονται ανώδυνα αλλά κρύβουν πολλές παγίδες.

Ευχόμαστε στον Ομπάμα με τα αιματοβαμμένα χέρια καλά γενέθλια και να απολαύσει όσο έχει ακόμα χρόνο την υπεροψία της νίκης του.

Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Και όσο αργεί το ξύρισμα, τόσο και πιο βαθύ γίνεται μετά…

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares