Εμπόλεμη Ζώνη Χημικοί αεροψεκασμοί

Στην Κίνα «κατευθύνεται» τώρα ο τυφώνας Σουντελόρ

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή ολόκληρων ή μέρους των άρθρων καθώς και του υλικού της ιστοσελίδας μας βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Περνώντας από την Ταϊβάν σκότωσε έξι άτομα

Ο τυφώνας Σουντελόρ έπληξε σήμερα τις ανατολικές ακτές της Κίνας αναγκάζοντας τις αρχές να ματαιώσουν εκατοντάδες πτήσεις και να απομακρύνουν από τα σπίτια τους περισσότερους από 163.000 ανθρώπους.

Χθες ο τυφώνας Σουντελόρ στοίχισε τη ζωή σε έξι ανθρώπους στην Ταϊβάν, ενώ άφησε πίσω του τέσσερις αγνοούμενους και περίπου 400 τραυματίες προτού κατευθυνθεί στα Στενά της Ταϊβάν και πλήξει αργά το βράδυ την κινεζική επαρχία Φουτζιάν. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε σήμερα στις γειτονικές επαρχίες Ζεσιάνγκ και Σιανγκσί, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Η ιστοσελίδα Κινδύνου Τροπικής Καταιγίδας υποβάθμισε τον Σουντελόρ σε τροπική καταιγίδα καθώς μετακινείτο προς την ενδοχώρα.

Περισσότεροι από 163.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους στην Φουτζιάν και τουλάχιστον δύο εκατομμύρια νοικοκυριά έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση, σύμφωνα με το πρακτορείο. Τουλάχιστον 530 πτήσεις ματαιώθηκαν, ενώ διακόπηκαν και τα δρομολόγια της υπερταχείας.

Φονιάδες; Τελείως!!!

Στην ίδια κατηγορία