Εμπόλεμη Ζώνη Χημικοί αεροψεκασμοί

Στην Κίνα «κατευθύνεται» τώρα ο τυφώνας Σουντελόρ

Περνώντας από την Ταϊβάν σκότωσε έξι άτομα

Ο τυφώνας Σουντελόρ έπληξε σήμερα τις ανατολικές ακτές της Κίνας αναγκάζοντας τις αρχές να ματαιώσουν εκατοντάδες πτήσεις και να απομακρύνουν από τα σπίτια τους περισσότερους από 163.000 ανθρώπους.

Χθες ο τυφώνας Σουντελόρ στοίχισε τη ζωή σε έξι ανθρώπους στην Ταϊβάν, ενώ άφησε πίσω του τέσσερις αγνοούμενους και περίπου 400 τραυματίες προτού κατευθυνθεί στα Στενά της Ταϊβάν και πλήξει αργά το βράδυ την κινεζική επαρχία Φουτζιάν. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε σήμερα στις γειτονικές επαρχίες Ζεσιάνγκ και Σιανγκσί, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Η ιστοσελίδα Κινδύνου Τροπικής Καταιγίδας υποβάθμισε τον Σουντελόρ σε τροπική καταιγίδα καθώς μετακινείτο προς την ενδοχώρα.

Περισσότεροι από 163.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους στην Φουτζιάν και τουλάχιστον δύο εκατομμύρια νοικοκυριά έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση, σύμφωνα με το πρακτορείο. Τουλάχιστον 530 πτήσεις ματαιώθηκαν, ενώ διακόπηκαν και τα δρομολόγια της υπερταχείας.

Φονιάδες; Τελείως!!!

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares