Εμπόλεμη Ζώνη

Ο νομπελίστας Ivar Giaever καταρρίπτει την απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικός κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Ο Νορβηγός νομπελίστας Ivar Giaever σε μια πρόσφατη ομιλία του για την υπερθέρμανση του πλανήτη, δείχνει -όπως λέει- ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός, σε ό,τι αφορά την άνοδο της θερμοκρασίας

Επισημαίνει τα “λάθη” που κάνει ο Ομπάμα στις ομιλίες του για την υπερθέρμανση του πλανήτη, και μοιράζεται κι άλλα όχι τόσο γνωστά γεγονότα σχετικά με την κατάσταση του κλίματος.

Η υπερθέρμανση του πλανήτη, όπως λέει, έχει γίνει μια νέα θρησκεία, ακριβώς γιατί δεν σου επιτρέπεται να τη συζητήσεις. Ανήκει στην σφαίρα του φανατικού “θρησκευτισμού” (θρησκευτισμός – λέξη που την επινόησα για την περίπτωση που η πίστη είναι αυτοσκοπός και συντεχνία και όχι μέσον πνευματικής ανόδου) όπου κυριαρχεί το “πίστευε και μη ερεύνα”.

Κι αν η κλιματική αλλαγή. ή η υπερθέρμανση δεν είναι ικανές να τρομοκρατήσουν, τότε μιλάνε για “ακραία φαινόμενα”.

Οι πρόσφυγες της Αφρικής, λέει, εγκαταλείπουν την Ήπειρο λόγω φτώχειας και όχι λόγο υπερθέρμανσης. Τον ανησυχεί τι θα αποφασίσουν τα “μεγάλα κεφάλια” στη συνάντηση του Παρισιού, γιατί οι Αφρικανοί δεν έχουν ανάγκη από φωτοβολταϊκά, αλλά από λύσεις ενάντια στη φτώχεια. Σπαταλιούνται τόσα λεφτά σε φωτοβολταϊκά και ΑΠΕ, αντί να βοηθούν όλους αυτούς τους ανθρώπους.

Η εξέλιξη του ανθρώπου τον έφερε να έχει φτηνή ενέργεια, που είναι το πετρέλαιο, αλλά τώρα ξαφνικά δεν την θέλουν την φτηνή ενέργεια, και στρέφονται στις ΑΠΕ που είναι πιο δαπανηρές.

Τέλος λέει δεν κατανοεί πως όλες οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Ευρώπης ανησυχούν για την υπερθέρμανση τόσο πολύ, μάλλον πρόκειται για «πολιτική»…

Ναι και το λένε Ατζέντα 21.

Και κλείνει λέγοντας…

«Αν θέλουμε να αφήσουμε στις μελλοντικές γενιές έναν καλύτερο πλανήτη, θα πρέπει να σταματήσουμε να σπαταλάμε τόσα χρήματα για την κλιματική αλλαγή!»

Δείτε το βίντεο γιατί είναι πραγματικά ενδιαφέρον και δεν έχετε καμία ελπίδα να το δείτε στο… ΣΚΆΙ!!!

 

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια