AllNewz

Κι όταν σε ρωτάω, εσύ θα πρέπει να απαντάς…

Χτυπάει το μεσημέρι το τηλέφωνο και ποιος ήταν θαρρείτε;

Από το πολιτικό γραφείο της κας Χρυσιβελώνη, μια κοπελιά μες την καλή χαρά να μου ζητήσει να στηρίξω το κόμμα και την υποψήφια βουλευτή.

Τι είπατε παρακαλώ; Πλάκα μου κάνετε, ε; Ακόμα περιμένω απάντηση από τον κο Καμμένο στην επιστολή που του έστειλα μέσω κας Χρυσοβελώνη για το θέμα των χημικών αεροψεκασμών. Ακόμα περιμένω από την κα Χρυσοβελώνη να με ενημερώσει τι σκέφτεται ο κος Καμμένος για το θέμα, ακόμα περιμένω απάντηση από τους “αρμόδιους” στους οποίους με παρέπεμψε η κα Χρυσοβελώνη νευριασμένη όταν ξαναπήρα τηλέφωνο να ρωτήσω τι απέγινε η επιστολή μου. Και τώρα θέλετε και στήριξη;;;

Δεν γνωρίζω το θέμα, λέει η κοπέλα θέλετε να μου πείτε;

Όχι, της απαντάω. Τη δουλειά μου εγώ την έκανα και με γράψατε κανονικά, ή μήπως θέλατε να τρέχω συνέχεια ξοπίσω σας μπας και καταδεχτείτε να μου απαντήσετε; Και παρεμπιπτόντως…όσο ο κος Καμμένος ήταν υπ. Άμυνας ΜΑΣ ΚΑΡΑΨΕΚΑΣΑΤΕ!!!! Φάγαμε το ψέκασμα του αιώνα ακόμα και μήνα Αύγουστο, μέχρι να βγει η ψυχή σας. Τώρα, λοιπόν, σας εύχομαι καλή αποτυχία στις εκλογές!!!

Και της έκλεισα το τηλέφωνο. Μάθε, λοιπόν, πολιτικέ, ότι όταν θα σε ρωτάμε, από δω και πέρα θα απαντάς. Δεν ζήτησα ρουσφέτι και δεν περιμένω προεκλογικά να μου τάξεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Η στάση σου σε ακυρώνει και δεύτερη ευκαιρία δεν έχεις. Εξάλλου, στην κα Χρυσοβελώνη το υποσχέθηκα: οι μπλόγκερς που σας ανέβασαν γιατί τους λέγατε ότι νοιάζεστε για τους χημικούς αεροψεκασμούς, οι ίδιοι και θα σας κατεβάσουν. Προσωπικά δεν βοήθησα στο «ανέβασμα» γιατί ξέρω ότι οι κουβέντες στο παραμάγαζο και όχι δημόσια δεν έχουν απολύτως καμία αξία. ‘Ομως θα βοηθήσω στο «κατέβασμα».

Κι εσύ Καζάκη, επίσης διάλεξες τη σιωπή προς απάντηση μου σε ανάλογο ερώτημα. Αφού πρώτα σε εκπομπή έβρισες την AllNewz λέγοντας ποιος είναι αυτός ο ανώνυμος πληρωμένος δημοσιογράφος, στην επώνυμη ερώτηση απαξίωσες να απαντήσεις.

Όμως από δω και πέρα, έτσι θα πάει το πράγμα και οι γενικολογίες σας και αοριστίες σας θα έχουν τέλος. Θα ρωτάμε και θα απαντάτε, αλλιώς θα σας κράζουμε όλη μέρα και ψήφο από μας… γιοκ, που λένε και στη γείτονα Τουρκία!

Κι εσύ Μπογιόπουλε, κάνεις πως δεν ξέρεις γράμματα; Ιδού το μέηλ που σου έστειλα στις 26 Αυγούστου:

Κε Μπογιόπουλε, μήπως θα μπορούσατε να μου λύσετε αυτή την απορία: Γιατί η αριστερά -πάσης αποχρώσεως- και ειδικά το ΚΚΕ δεν μιλούν ΠΟΤΈ για την Ατζέντα 21; Συμφωνούν μαζί της; Γιατί η τόση σιωπή από τη στιγμή που ό,τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα περισσότερο από την εγκληματική εφαρμογή της;

Παρακαλώ θα ήθελα μια απάντηση

Ευχαριστώ

Γιάννα Μυράτ

Τι γίνεται; Στο ΚΚΕ σας λένε κι εσάς να μην απαντάτε στα δύσκολα; Σου βάλαμε δύσκολα, Νικολάκη; «Είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε» ή μήπως «είναι η Ατζέντα 21, ηλίθιε;»

Ξέρω, μωρέ, θα το παίξετε ντίβες λίγο ακόμα, αλλά.. λίγο ακόμα. Γιατί από δω και πέρα, θα διαδώσουμε τη συνήθεια να σας κάνουμε ΜΑΖΙΚΑ ερωτήσεις ΔΗΜΟΣΙΑ και θα έχουμε ΑΠΑΙΤΗΣΗ να τις απαντάτε ΔΗΜΟΣΙΑ.

Μονόλογος – Τέλος

Σοφιστείες – Τέλος

Δημιουργική ασάφεια – Τέλος

Από δω και πέρα, θα σας ρωτάμε και θα απαντάτε, γι’ αυτό αρχίστε από τώρα να το συνηθίζετε. Θα είναι και ένα από τα βασικά όπλα «μαζικής εξόντωσης» πολιτικού ψεύδους και ασάφειας του Κινήματος Επιβιώνουμε!

Κομφούκιος

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Add comment

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares