AllNewz αποκλειστικό Εμπόλεμη Ζώνη

Μέκκα: Δεκάδες νεκροί από πτώση γερανού στο Μεγάλο Τέμενος την… 11η Σεπτέμβρη;

Στους 87 ανέρχονται, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό οι νεκροί από την πτώση γερανού στο Μεγάλο Τέμενος στη Μέκκα, στο δυτικό τμήμα της Σαουδικής Αραβίας, το βράδυ της Παρασκευής, λίγες εβδομάδες πριν από το ετήσιο ισλαμικό προσκύνημα

Όπως αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο τον επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής άμυνας της Σαουδικής Αραβίας, οι τραυματίες φτάνουν τους 183.

Με το σταγονόμετρο μεταδίδονται οι πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος, ωστόσο στις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης διακρίνονται σοροί να κείτονται σε λίμνες αίματος σε ένα χώρο του τεμένους, όπου φαίνεται πως κατέπεσε ένα τμήμα του γερανού.

https://youtu.be/SqxwoQLpC0A

Το τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya μετέδωσε νωρίτερα ότι ο γερανός κατέρρευσε λόγω των ισχυρών καταιγίδων που πλήττουν την περιοχή.

Το Μεγάλο Τέμενος ήταν κατάμεστο από κόσμο σήμερα Παρασκευή, ανήμερα της εβδομαδιαίας προσευχής των μουσουλμάνων.

Ο Jon Έρντμαν, μετεωρολόγος του The Weather Channel, είπε ότι υπάρχει ακραία καιρικά φαινόμενα στη Μέκκα κατά τη στιγμή της κατάρρευσης του γερανού. Το The Weather Channel, καθώς και η Guardian, ανήκουν στην οικογένεια Rothschilds.

[modal_text_link name=”” class=”” id=””]

[/modal_text_link]

«Υπέρυθρες εικόνες από δορυφόρο έδειξαν μια εντυπωσιακή πυρκαγιά από καταιγίδες στα βουνά γύρω από το “Κοίλωμα της Μέκκας” την Παρασκευή το βράδυ», δήλωσε ο Erdman.

«Αυτές οι καταιγίδες ήταν σίγουρα σε θέση να παράγουν ισχυρές ριπές ανέμου, όπως συμβαίνει συχνά σε περιβάλλοντα της ερήμου», είπε ο μετεωρολόγος του Weather Channel, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη Μητέρα Φύση! Το Weather Channel, είχε κάνει μια σειρά από εκπομπές σε ανάλαφρο και διασκεδαστικό ύφος, στις οποίες οι επιστήμονες – μετεωρολόγοι του φανέρωναν τα διάφορα μέσα με τα οποία μπορούν να “χακάρουν” τη Μητέρα Φύση και να… “της την πουν”! [separator style_type=”single” top_margin=”4″ bottom_margin=”4″ sep_color=”#dd9933″ icon=”” width=”4″ class=”” id=””]

Hacking the Planet,

Controlling Mother Nature

[separator style_type=”single” top_margin=”4″ bottom_margin=”4″ sep_color=”#dd9933″ icon=”” width=”4″ class=”” id=””]

Πολιτικοί από αρκετές μουσουλμανικές χώρες σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους προς τα μέλη της οικογένειας των προσκυνητών που έχασαν τη ζωή τους μετά την κατάρρευση του γερανού.

Αυτό είναι Μεγάλο Τζαμί στη Μέκκα, που ονομάζεται επίσης και το Masjid al-Haram, πριν από τη συντριβή του γερανού. Στεγάζει την Kaaba, μια δομή σε σχήμα κύβου, όπου προσεύχονται μουσουλμάνοι απ’ όλο τον κόσμο.

Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ η Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται να υποδεχθεί εκατοντάδες χιλιάδες προσκυνητές για το Χατζ, το ετήσιο προσκύνημα.

 

Από το πρωί αναρωτιόμουν πως οι γνωστοί Σκοτεινάτοι θα “γιορτάσουν” την 11η Σεπτέμβρη. Τη μέρα που “‘έπεσαν” οι Δίδυμοι Πύργοι; Το 11 και το 9 δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα από την σημειολογία τους, επί πλέον, το γεγονός χρησίμευσε για να βιαστούν κάποιοι να πουν “καλά έπαθαν”, λες και όλοι οι μουσουλμάνοι είναι οπαδοί των τρομοκρατικών οργανώσεων που τα ίδια τα αμερικανοσιωνιστικά κέντρα έχουν κατασκευάσει.

Εκτός κι αν όλοι πρέπει και καλά να πιστέψουμε σε “διαβολικές” συμπτώσεις. Θα το ήθελαν πολύ!

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares