Εμπόλεμη Ζώνη

H εταιρεία του Μπιν Λάντεν πίσω από την τραγωδία στη Μέκκα

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικός κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας δήλωσαν ότι ο επιχειρηματικός κολοσσός, η κατασκευαστική εταιρεία Bin Laden Group, ευθύνεται εν μέρει για την πολύνεκρη τραγωδία

Οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας δήλωσαν ότι ο επιχειρηματικός κολοσσός, η κατασκευαστική εταιρεία Bin Laden Group, ευθύνεται εν μέρει για την πολύνεκρη κατάρρευση γερανού την Παρασκευή στο Μεγάλο Τζαμί στη Μέκκα.

Η ερευνητική επιτροπή δήλωσε ότι «η εταιρεία δεν τήρησε τους κανόνες ασφαλείας» είπε εκπρόσωπος του πρακτορείου της Σαουδικής Αραβίας SPA.

Ο γερανός κατέπεσε κατά τη διάρκεια καταιγίδας την Παρασκευή σκοτώνοντας 107 ανθρώπους και τραυματίζοντας περίπου 400.

Η κατασκευαστική εταιρεία ανήκει στην οικογένεια του εκλιπόντος ηγέτη της Αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν.Έχει απαγορευτεί σε στελέχη της εταιρείας, να εγκαταλείψουν τη χώρα μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα ενώ η εταιρεία έχει ήδη αποκλειστεί από την περίπτωση ανάληψης νέων δημοσίων έργων.

Το τζαμί, γνωστό ως το Masjid al-Haram, είναι το μεγαλύτερο τζαμί στον κόσμο και περιβάλλει τον ιερότερο τόπο του Ισλάμ, την Κάμπα. Ο Όμιλος Binladen εκτελούσε έργο στο σημείο τα τελευταία τέσσερα έτη για την διεύρυνση του Μεγάλου Τζαμί και την προσαρμογή αυτού στον αυξανόμενο αριθμό των προσκυνητών.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον πατέρα του Οσάμα Μπιν Λάντεν πριν από 80 χρόνια και διοικείται από τον αδελφό του εκλιπόντος ηγέτη της Αλ Κάιντα, Μπάκρ.

Η Αλ Κάιντα είναι γέννημα θρέμμα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, ενώ η οικογένεια Μπιν Λάντεν είναι γνωστό ότι διατηρεί εδώ και χρόνια στενούς δεσμούς με την οικογένεια Μπους.

Ο George W. Bush και η οικογένεια Bin Laden συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Ritz Carlton Hotel, της Νέα Υόρκης, μόλις μια μέρα πριν από την 11η Σεπτέμβρη.

Να θυμίσουμε επίσης ότι το «ατύχημα» στην Μέκκα έγινε ανήμερα της μαύρης επετείου της 11ης Σεπτέμβρη; 

Μέκκα: Δεκάδες νεκροί από πτώση γερανού στο Μεγάλο Τέμενος την… 11η Σεπτέμβρη;

Το ξαναλέω, γιατί το ΚΚΕ το παράτησε κάπου στο βάθος του χρονοντούλαπου:

Αμερικάνοι, φονιάδες των λαών!

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια