AllNewz αποκλειστικό Κίνημα Επιβιώνουμε 🗝

Κι εκείνη… φυσικά… δεν απάντησε!

Δεν έχει υπάρξει μεγαλύτερη γελοιότητα από τη διαδικτυακή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τίτλο το γνωστό “Τι είπατε”!

Η υποκρισία του “εσείς θα με ρωτάτε, αλλά εγώ θα απαντώ” σε… ό,τι με συμφέρει και με βολεύει, σε ό,τι είναι σύμφωνο και συμβατό με τα main stream media και τους ένθεν κακείθεν πολιτικούς κύκλους που εξυπηρετούν. Πάσες άλλες ερωτήσεις… στον κάλαθο των αχρήστων και η σιωπή μου προς απάντηση σου!

Ο μπαξές απαντήσεων περιείχε και μερικές “επί προσωπικού”, ακόμα και για το “αμάρτημα της μητρός της”, για το οποίο απάντησε χωρίς καν να ερωτηθεί.

Θα έπρεπε να ρωτήσουμε βάσει συγκεκριμένης… “ατζέντας”! Για το μνημόνιο, για το κόμμα που τώρα υποστηρίζει, για το χρέος που θα συνεχίζει να “εξετάζει” τη βοηθεία του Γιάννη Βαρουφάκη, μάλιστα. Ω, ναι! Η Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος θα συνεδριάσει και μετά τις εκλογές και μάλιστα θα καλέσει και τον πρώην ΥΠΟΙΚ να μιλήσει για το πώς έφτασε η προηγούμενη κυβέρνηση στο Μνημόνιο. Ρώτα, λοιπόν, και τον μπάρμπα μου τον ψεύτη…

Η συνέντευξη κράτησε πάνω από 2 ώρες, οι ερωτήσεις υποβλήθηκαν στο τουίτερ με το hashtag #ask_Zoe και υποτίθεται ότι απαντιόνταν με σειρά προτεραιτότητας ομαδοποιημένες. Ωστόσο απάντησε μονάχα σε εκείνες που ήθελε και όχι στη δική μας που υποβλήθηκε από πολλά άτομα, στην αρχή, στη μέση στο τέλος όλης της διάρκειας.

Βλέπετε, η “ατζέντα” της Κωνσταντοπούλου δεν περιείχε την… Ατζέντα 21!!! Γιατί, αυτό την ρωτήσαμε, ποιες οι θέσεις οι δικές της και του νέου κόμματος της. Γιατί για το παλιό της κόμμα και ξέραμε και είδαμε – η καραμέλα της «Βιώσιμης Ανάπτυξης» δεν έφευγε από τα γλυκά χειλάκια του Αλέξη Τσίπρα, που έτρεξε να φωνάξει μάνι-μάνι τον ΟΟΣΑ με την εργαλειοθήκη της Α21.

Αλλά και η Ζωή μας τους ίδιους κύκλους κάνει. Επίσκεψη στον ΟΗΕ για να κλαψουρίσει για το ελληνικό χρέος, στον ΟΗΕ που έχει υπογράψει την Ατζέντα 21, για έναν βίο αβίωτο όλων των λαών. Υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζει η ίδια τι είναι Α21; Ούτε μια στο εκατομμύριο, αφού μάλιστα σπούδασε και στα “πεφωτισμένα” πανεπιστήμια του εξωτερικού:

Στο πλαίσιο αυτής της 4ης Παγκόσμιας Διάσκεψης Προέδρων Κοινοβουλίων της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης (IPU), με θέμα την τοποθέτηση της Δημοκρατίας στην υπηρεσία της ειρήνης, της βιώσιμης ανάπτυξης και της οικοδόμηση του κόσμου που θέλουν οι άνθρωποι και οι λαοί, στέκομαι ενώπιον σας και ανάμεσά σας, ως Πρόεδρος της προσφάτως διαλυθείσας Βουλής των Ελλήνων για να σας απευθύνω έκκληση αλληλεγγύης προς τον Ελληνικό λαό και την Ελλάδα, τη χώρα όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία και όπου σήμερα υφίσταται επίθεση και καταλύεται. 

Όσο για τον Άρη Χατζηστεφάνου, μάλλον ο νεαρός επαναστάτης δημοσιογράφος εξελίσσεται σε νέο Παπαχελά. Το κατεστημένο είναι «νόμισμα» διπλής όψης: Κεφάλι νεοφιλελέ, γράμματα η Νέα Παγκόσμια Αριστερά (Βαρβαρότητα ή Βαρβαρότητα) – τα “γράμματα” που πρέπει να μάθει να διαβάζει από τώρα ο λαός πριν είναι για αυτόν πολύ πολύ αργά.

Infowar, ε Άρη; Είναι και θα μας έχετε απέναντι και… ένοπλους!

[button link=”http://nea.allnewz.gr/?page_id=20266″ color=”lightgray” size=”xlarge” type=”3d” shape=”pill” target=”_blank” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” shadow=”yes” icon=”fa-key” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”” id=””]Κίνημα Επιβιώνουμε[/button] [separator style_type=”none” top_margin=”4″ bottom_margin=”4″ sep_color=”” icon=”” width=”4″ class=”” id=””]
Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares