Εμπόλεμη Ζώνη Κίνημα Επιβιώνουμε 🗝

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Σκόπελο από καιρική βόμβα!

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή ολόκληρων ή μέρους των άρθρων καθώς και του υλικού της ιστοσελίδας μας βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Στην παραλία της Σκοπέλου ένα ορμητικό ποτάμι με απίστευτη δύναμη και ταχύτητα έπαιρνε ό,τι έβρισκε στο πέρασμά του

Εικόνα βιβλικής καταστροφής παρουσιάζει η Σκόπελος που επλήγη την Τρίτη το βράδυ από καιρική βόμβα, με τους κατοίκους να κάνουν λόγο για πρωτοφανή φαινόμενο.

Στην παραλία της Σκοπέλου ένα ορμητικό ποτάμι με απίστευτη δύναμη και ταχύτητα έπαιρνε ό,τι έβρισκε στο πέρασμά του.

Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί πάρα πολλές κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα.

Αιτία της πρωτοφανούς καταστροφής ήταν, «σύμφωνα με τους κατοίκους», τα ακραία καιρικά φαινόμενα και ο μεγάλος όγκος βροχής που έπεσε προκαλώντας τεράστιες καταστροφές και εκτεταμένες διακοπές ρεύματος.

Αιτία της πρωτοφανούς καταστροφής ήταν, σύμφωνα με τις τεκμηριωμένες μελέτες μας, η χειραγώγηση καιρού που γίνεται τα τελευταία χρόνια με ολοένα αυξανόμενη ένταση. Στις 28 Σεπτέμβρη, θα συναντηθούν όλοι οι γκλομπαλιστές του ΟΗΕ, μαζί και ο Πάπας, για να συζητήσουν για την (εγ)κλιματική αλλαγή. Μαζί τους και ο Τσίπρας, του οποίου η επανεκλογή, “χάλασε” τον καιρό!

Ελληνικέ λαέ, μιλάς για μνημόνια κι εθνική κυριαρχία, αλλά αυτή έχει παραδοθεί όχι μόνο οικονομικά αλλά και καιρικά, στο έλεος των βιαστών της φύσης. Ξεσηκώσου τώρα, πριν είναι πολύ αργά!

[button link=”http://nea.allnewz.gr/?p=20579″ color=”lightgray” size=”xlarge” type=”3d” shape=”pill” target=”_blank” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” shadow=”yes” icon=”fa-key” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”” id=””]Κίνημα Επιβιώνουμε[/button]

Στην ίδια κατηγορία