Εμπόλεμη Ζώνη Κίνημα Επιβιώνουμε 🗝

Καιρική βόμβα στην Κεφαλονιά – Ανοιξαν οι τάφοι στην Κέρκυρα

Στο έλεος των χειραγωγών του καιρού η χώρα μας: Πνίγηκε η Κεφαλονιά από την καταρρακτώδη βροχή • Χωρίς ρεύμα το Αργοστόλι, εγκλωβίστηκαν οδηγοί • Άνοιξαν οι τάφοι στην Κέρκυρα

Καιρική βόμβα στην Κεφαλονιά. Η δυνατή νεροποντή που ξεκίνησε στις τρεις το μεσημέρι, κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να μετατρέψει τους δρόμους σε ορμητικά ποτάμια που παρέσυραν αυτοκίνητα, τραπέζια, καρέκλες και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους.

[one_half last=”no” class=”” id=””]

Δύο άτομα εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους και χρειάστηκε η άμεση συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους.

Το Αργοστόλι της Κεφαλονιάς είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ έχουν πλημμυρίσει σπίτια και καταστήματα.

Πολλές ζημιές και στο οδικό δίκτυο, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα πρόσβασης σε αρκετές περιοχές.

.[/one_half] [one_half last=”yes” class=”” id=””]

upl560554310a380

[/one_half]

Μακάβριες εικόνες στην Κέρκυρα – Άνοιξαν οι τάφοι 

upl560563baa5db8Νωρίς το πρωί δυνατή καταιγίδα και στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, στη Νότια Κέρκυρα, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα σε περιφερειακό δρόμο να υποχωρήσει, ενώ το νεκροταφείο του Αγίου Δημητρίου έμοιαζε σαν βομβαρδισμένο τοπίο: Περισσότεροι από πέντε τάφοι άνοιξαν και μετατοπίστηκαν με αποτέλεσμα το θέαμα που αντίκρισαν οι κάτοικοι του χωριού να είναι μακάβριο.

upl560563cfb9b56

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Χλωμού, Χρήστο Παυλίδη οι ζημιές που προκλήθηκαν στο νεκροταφείο είναι «αδιανόητες», ενώ όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και κάτοικος του μικρού χωριού, «τα κόκαλα των αποθανόντων συγγενών τους βρίσκονται διάχυτα έξω από τους τάφους».

Το δεύτερο νεκροταφείο που διαλύεται σε πέντε μέρες μετά το Ασπρόχωμα Καλαμάτας. Κι όλα αυτά μετά τους χθεσινούς χημικούς αεροψεκασμούς και τα χααρπίσματα.

Δεν τους φτάνει που τα βάζουν με τους ζωντανούς, τώρα στο στόχαστρο και οι νεκροί.

Για να μην καταντήσουμε όλοι μια μέρα σαν ζόμπι – ας οργανωθούμε!

[button link=”http://nea.allnewz.gr/?page_id=20266″ color=”lightgray” size=”xlarge” type=”3d” shape=”pill” target=”_blank” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” shadow=”yes” icon=”fa-key” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”” id=””]Κίνημα Επιβιώνουμε[/button]

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares