AllNewz αποκλειστικό Εμπόλεμη Ζώνη Χημικοί αεροψεκασμοί

Καλά… πόσο Μπογδάνος είσαι;

Φαίνεται, ότι ο Μπογδάνος του ΣΚΆΙ, πάσχει από «κολλήματα» -εμμονικές “ιδέες”, δεν εξηγείται αλλιώς!

Πέρσι του είχε κολλήσει το επίθετο «ψεκασμένος» και το έλεγε κάθε τρεις και λίγο με την έννοια του ανόητου, βεβαίως βεβαίως (για να μην πω κάτι πιο χοντρό). Φανατικά αντίθετος με την θεωρία ότι κάποιος μας ψεκάζει -πως θα το άντεχε ο εγωισμός του εξάλλου- δεν χάνει ευκαιρία να το εκφράζει.

σκάι 6
Μάθημα τι είναι τα wall clouds

Μπορεί και να είδε, εξάλλου, ότι με αυτό κάνεις και καριέρα, όχι μόνο στη δημοσιογραφία, αλλά γίνεσαι ανάρπαστος και στην πολιτική σκηνή – βλέπε εξέλιξη του άλλου φανατικού αντίθετου, του Σταύρου Θεοδωράκη. Προς το παρόν, όμως, ο Μπογδάνος, είχε πρόταση μόνο από τον Λεβέντη να κατέβει μαζί του στις εκλογές. Ίσως… αυτό θα πρέπει και να τον προβληματίσει…

Αλλά προσπαθεί, ο άνθρωπος και φέτος είπε να αλλάξει εμμονή. Πάλι όμως γύρω γύρω από το ίδιο θέμα. Πως να αποδείξεις ότι ο καιρός δεν χειραγωγείται; Πολύ απλά: Γλείφεις σε κάθε εκπομπή τη Χριστίνα Σούζη για το πόσο καλή μετεωρολόγος είναι και πετυχαίνει τις προγνώσεις! Για να σπάσει η κακή εικόνα του πόσες φορές έχει πέσει έξω, αλλά και από την άλλη να εκλαμβάνουμε όλη αυτή την τελευταία φονική κακοκαιρία ως κάτι «φυσιολογικό».

Μετά, αργότερα στο δελτίο των 9, θα αναλάβει η άλλη του econews να μας πει ότι όλα αυτά γίνονται «φυσιολογικά», γιατί υπάρχει κλιματική αλλαγή.

Ναι… αλλά το είπες μια, το είπες δυο, το είπες τρεις και το λες κάθε φορά που είναι η ώρα του δελτίου καιρού: μαζί με τη Σούζη, βγάζεις και μια γλώσσα νααα και γλείφεις!

Καμαρώνουν το χωρίο της Σούζη που... είναι η «Παραμυθιά»! Για δες κάτι συμπτώσεις!
Καμαρώνουν το χωρίο της Σούζη που… είναι η «Παραμυθιά»! Για δες κάτι συμπτώσεις!

Στο χθεσινό επεισόδιο, μάλιστα έγιναν και αποκαλύψεις! Η κα Σούζη μας αποκάλυψε ότι λατρεύει τον καιρό αυτό γιατί… κάνει ωραίους σχηματισμούς στα σύννεφα! Και να οι βροχοκουρτίνες, και να τα wall clouds σε φωτογραφίες και τι ωραία που είναιιι! Κι επειδή βαριέμαι τρελά να τους κάνω και βίντεο, ΕΔΩ (47:09) μπορείτε να απολαύσετε το δίδυμο του φθηνού θεάτρου «όλα καλά ρε παιδιά, κανείς δεν διαλύει τον καιρό, μόνος του διαλύεται, είναι δε και ωραίος!»

Σε λίγο θα μας πουν ότι το HAARP δουλεύει για… καλλιτεχνικούς λόγους, για να κάνει ωραίους σχηματισμούς στα νέφη!

Βέβαια, ο καιρός μπορεί να φαίνεται από τους δορυφόρους, να βλέπεις ότι έρχεται μια κακοκαιρία, αλλά το θέμα είναι αν αυτή η κακοκαιρία θα είχε την ένταση και τα αποτελέσματα που βλέπουμε τελευταία, αν ΔΕΝ της έβαζε κάποιος το χεράκι:

Ραγδαία Eπιδείνωση Καιρού μετά από Αεροψεκασμούς και HAARP

Αλλά άμα είσαι Μπογδάνος, κάνεις ενημέρωση στα πεταχτά για την καταστροφή που έγινε στη μισή Ελλάδα σε ελάχιστες μέρες, άντε να πεις και δυο λέξεις για αυτούς που σκοτώθηκαν από κεραυνό, άντε κι ένα ουάου για τον ανεμοστρόβιλο και μετά… χάχα χούχα με τη Σούζη και α τι ωραία και καλά!

Πόσο Μπογδάνος είσαι τελικά; Κι εσύ και οι άλλοι του δημοσιογραφικού κύκλου σου, που πουλάτε τον πόνο και την καταστροφή για θέαση ή αναγνωσιμότητα, αλλά καμώνεστε ότι δεν τρέχει τίποτα; ΕΣΎ ειδικά, που δάκρυσες on camera για τα δεινά της πατρίδας σου. Για ρώτα τη μανούλα, που της έχεις αδυναμία και είναι πιο παλιά από σένα – Για ρώτα: Ρε, μάνα, έτσι γινόταν και στα χρόνια τα παλιά; Η σκόνη της Αφρικής ερχόταν κάθε λίγο, υπήρχαν ανεμοστρόβιλοι και φονικοί κεραυνοί και πλημμύρες και οι τάφοι άνοιγαν κι έβγαιναν από μέσα οι νεκροί; Για ρώτα την, Μπογδάνο, κι έλα μετά στον φακό και ξαναχαχούχισε!

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια