AllNewz αποκλειστικό Κίνημα Επιβιώνουμε 🗝 Χημικοί αεροψεκασμοί

Τι δηλώνουν οι προασπιστές του λιγνίτη μας για τη θεωρία περί ψεκασμών με άνθρακα

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Οι υπεύθυνοι του ιστολoγίου greeklignite.blogspot.gr –“Λιγνίτης: ο δικός μας μαύρος χρυσός”– δίνουν απαντήσεις για τη νέα μούφα-θεωρία σχετικά με τους χημικούς αεροψεκασμούς

Όπως γράψαμε πριν μια εβδομάδα, μια νέα θεωρία για τους χημικούς αεροψεκασμούς κυκλοφορεί διεθνώς και στην Ελλάδα, με σκοπό τόσο τον αποπροσανατολισμό, όσο και την προώθηση της απάτης της κλιματικής αλλαγής και των ΑΠΕ:

2709, 2015

MOUFA ALERT σχετικά με τους χημικούς αεροψεκασμούς

 

Όπως αναφέρουμε και στο προηγούμενο άρθρο υπάρχουν ξεκάθαρες κατηγορίες ακόμα και για τη συμμετοχή των Ελλήνων με σκοπό να “ξεφορτωθούν” την «τέφρα παράγωγο της καύσης άνθρακα από εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος» με εναέριους ψεκασμούς.

Από το greeklignite απαντούν σχολιάζοντας:

Πρόκειται για γελοιότητα. Η τέφρα του ελληνικού λιγνίτη πηγαίνει στη παραγωγή τσιμέντου εδώ και χρόνια. Επίσης ένα φράγμα στο Νέστο έγινε με πυρήνα από τέφρα. Εάν πιστεύει κανείς πως θ’ αφήσουν οι τσιμεντάδες να πεταχτεί ένα υλικό που το παίρνουν σχεδόν τζάμπα, για να “ψεκαστεί” απ’ τον ουρανό, τότε είναι σίγουρο πως κινδυνεύουμε από ομαδική παράκρουση.

Και συνεχίζουν:

Το φράγμα είναι της Πλατανόβρυσης Νέστου (σχετικά: evipar.org) και η ΑΕΓΕΚ είχε κατασκευάσει για το σκοπό αυτό εργοστάσιο άλεσης τέφρας δίπλα στον ΑΗΣ Πτολ/δας. Το εργοστάσιο άνοιγε το δρόμο για την αξιοποίηση της τέφρας ως οικοδομικού υλικού, κάτι που γίνεται παντού στον κόσμο. Δούλεψαν μάλιστα πολύ το Τμήμα Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ και το ΤΕΕ για τη δημιουργία τεχνικών προδιαγραφών χρήσης της τέφρας. Αλλά, μόλις τελείωσε το φράγμα, το εργοστάσιο άλεσης δεν ξαναδούλεψε και η τέφρα συνέχισε να πηγαίνει στα τσιμεντάδικα.

Τελικά η… στάχτη στα μάτια ήταν ό,τι πιο γελοίο και ανυπόστατο μπορούσαν να σκεφτούν. Ειδικά για τη χώρα μας, που κοπανιέται από τα μνημόνια ενώ η επεμβάσεις στον καιρό γίνονται ολοένα και πιο συχνές αλλά κι επικίνδυνες, η θεωρία αυτή αγγίζει τα όρια της προδοσίας. Να έχουμε «το δικό μας μαύρο χρυσό», όπως σωστά τον αποκαλούν και να θέλουν να μας πλασάρουν τις ΑΠΕ ξένων συμφερόντων, αλλά και την παγκοσμιοποιημένη ΑΤΖΈΝΤΑ 21 για την οποία χρειάζεται ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ο πλανήτης να κινδυνεύει από την κλιματική αλλαγή.

Ο Ροκφέλερ έχει ξοδέψει εκατομμύρια για την προπαγάνδα αυτή και χειραγώγηση της κοινής γνώμης, αλλά φαίνεται στο θέμα των πρακτόρων μέσα στο παγκόσμιο κίνημα κατά των χημικών αεροψεκασμών έκανε μάλλον τσιγκουνιές. Αλλιώς δεν εξηγείται η μόνιμη αποτυχία τους να παραπλανήσουν τους ακτιβιστές με ανυπόστατες θεωρίες κι ερμηνείες…

Συγχαρητήρια στο greeklignite.blogspot.gr για την πολύ καλή δουλειά τους και την προάσπιση του εθνικού μας πλούτου!

save gea copy

Γιάννα Μυράτ, επικεφαλής SaveGeaGroup

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια