AllNewz

Προσοχή στα τσομπανόσκυλα!

Ακούμε τελευταία για ‘πρόβατα’ – είναι αυτοί που παίρνουν τις αμάσητες πληροφορίες από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, πιστεύουν ακόμα στις κυβερνήσεις τους και τα κόμματα, και βλέπουν μπροστά τους όλο θεωρίες συνωμοσίες και καμιά από τις πράξεις, παρότι τις ζουν καθημερινά

Από την άλλοι έχουμε τους λύκους, τους διάφορους τυχοδιώκτες κι αρπακτικά των προβάτων που είναι έτοιμα να τα κατασπαράξουν ανά πάσα στιγμή.Όμως τα πρόβατα δεν είναι λεύτερα στη φύση. Ανήκουν σε ‘κάποιον’. Κι αυτός ο ‘κάποιος’, το αφεντικό, υποτίθεται ότι προσφέρει προστασία, αλλά φυσικά με κάποιο αντάλλαγμα: Γάλα, μαλλί και τελικά κρέας, έλεγχος γεννήσεων και αποδεκατισμός – όλα είναι υπό τον έλεγχο και την απόλυτη κυριαρχία του αφεντικού.
Και το τσομπανόσκυλο; Τι ρόλο παίζει στην όλη ιστορία; “Φυλάει το κοπάδι’, θα σου πει το αφεντικό κι εσύ… ως καλό πρόβατο, το πίστεψες.
Ναι, φυλάει το κοπάδι από τους λύκους, αλλά για το συμφέρον του αφεντικού κι όχι των προβάτων, γιατί αυτά, έτσι κι αλλιώς, στη σούβλα θα καταλήξουν αργά ή γρήγορα. Και είναι απόλυτα πιστό στο αφεντικό, γιατί από το δικό του χέρι τρώει. Θα παλέψει και με τους λύκους, αν χρειαστεί, γιατί αυτού του είδους δουλειά ‘μπράβου’ τέτοια αυταπάρνηση απαιτεί. Μόνο που οι λύκοι έχουν περισσότερη όρεξη για πρόβατο…Η δουλειά του επίσης, ‘εν καιρό ειρήνης’,  είναι να προσέχει να μην ξεστρατίσουν τα πρόβατα, να είναι όλα μαζεμένα και να μην ξεφύγει κανένα από το μαντρί.

Τα τσομπανόσκυλα ζουν ανάμεσά μας. Κι αν αποφάσισες να μην είσαι πια πρόβατο, μάθε να τα ξεχωρίζεις. Θα τα βρεις:

  • Σίγουρα αν είσαι σε κάποιο κόμμα θα είναι εκείνος ο υπεύθυνος ή ο ‘καθοδηγητής΄σου, που φροντίζει να περνάει τη γραμμή και να μην αφήνει νεοτερισμούς και περίεργες ιδέες να ξεφύγουν και να ‘μολύνουν’ το υπόλοιπο κοπάδι.
  • Στα διάφορα κινήματα και ακτιβιστικά γκρουπ φορούν κανονική προβιά και μοιάζουν σαν ένας από σας. Δραστήριοι, συνεργάσιμοι, φιλικοί, αλλά πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού να μαθαίνουν για όλους και να προσέχουν να μην ξεφύγουν οι ομάδες από το στόχο που το αφεντικό θέλει. Αυτό γίνεται χρόνια παγκοσμίως και πολλές παλιές ιστορίες έχουν ήδη βγει στο φως. Καμιά φορά ηγούνται μάλιστα και της ομάδας, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα πράγματα να λέγονται και να γίνονται όσο και μέχρις εκεί που δεν θα ξεφύγουν από τον έλεγχο. Διαβάστε την ανάλογη ιστορία που βγήκε στο φως πρόσφατα στην Αγγλία: Η αστυνομία έκλεβε ταυτότητες νεκρών παιδιών για να τις χρησιμοποιήσει σε μυστικούς πράκτορες της
  • Στο διαδίκτυο θα τα βρεις σε ανεξάρτητα μπλογκς και κύρια στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης, το facebook. Στα μπλογκ τους θα κάνουν πολιτική και ακτιβισμό, αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια εντολών: Όχι στο μνημόνιο, αλλά η λύση μπορεί να είναι μια λύση εξυπηρέτησης των ίδιων συμφερόντων. Αποφεύγει να ‘δείξει’ ποια είναι η ρίζα του κακού και ποια συμφέροντα βρίσκονται πίσω από την παγκόσμια κρίση. Ή… ναι μας ψεκάζουν, αλλά γίνεται για την Γεωμηχανική και στρέφει την προσοχή στην κλιματική αλλαγή και τον ‘άδικο’ μυστικό τρόπο αντιμετώπισης της κι έτσι καμουφλάρει το γεγονός ότι οι ψεκασμοί αποτελούν στρατιωτικό όπλο ελέγχου καιρού, πλανήτη κι ανθρώπων. Στις συζητήσεις στο φ/β θα προσπαθήσει να μπλοκάρει κάποιον που επιχειρεί να πει την αλήθεια, είτε με τρόπο επιθετικό, είτε τρολάροντας, είτε στρέφοντας τη συζήτηση κάπου αλλού.
Αν είσαι από τα μαύρα πρόβατα που δεν περιμένεις ούτε τα ΜΜΕ αλλά ούτε και τα τσομπανόσκυλα να σου πουν τι γίνεται και τι πρέπει να κάνεις, θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή.
Το τσομπανόσκυλο θα σου την πέσει, θα προσπαθήσει να υποβαθμίσει το ‘γονίδιο’ που σε κάνει μαύρο και να σε απομονώσει από το υπόλοιπο κοπάδι. Θα σε πει ‘διασπαστή’ κι ότι χαλάς την ενότητα, θα σε πει συνωμοσιολόγο, θα σε διαβάλλει στους υπόλοιπους κι όταν προσπαθήσεις να κάνεις δημόσιο διάλογο με επιχειρήματα, ετοιμάσου να δεχτείς ανοικτή επίθεση.
Μην τρελαίνεσαι… Έχεις την αλήθεια με το μέρος σου. Έμαθες να σκέφτεσαι και να ερευνάς από μόνος σου, δεν αντικατέστησες τη χειραγώγηση του κατεστημένου με την κρυφή του τσομπανόσκυλου και μην τα βάζεις με όλους όσους συμφωνούν μαζί του. Δεν είναι όλα τα πρόβατα τσομπανόσκυλα. Απλά, όπως σχολίασε κάποιος σε μια ανάρτηση στο διαδίκτυο…
Ξέρεις, ακριβώς αυτό πιστεύουν όλα τα πρόβατα. Ότι ζουν έξω στην φύση, χωρίς τσοπάνη, ότι το τσοπανόσκυλο που τα σαλαγά είναι ένας φίλος που απλώς είναι λίγο πιο θορυβώδης απ’ ότι θα ‘πρεπε, ότι το άρμεγμα το κάνουν εθελοντικά, ότι το βράδυ γυρίζουν στο μαντρί επειδή πρέπει κάπου να κοιμηθούν. Ελάχιστα είναι τα πρόβατα με συνείδηση και επίγνωση της κατάστασής τους. Όμως όταν καταλάβουν ότι είναι μέσα στο μαντρί, προσπαθούν να βελτιώσουν την κατάστασή τους μέχρι να βρουν διέξοδο. Με λίγα λόγια, κάνουν ‘κάτι’. 
Κι αυτό το ‘κάτι’ μην περιμένεις να στο πει κάποιος… Ούτε καν αυτός που φωνάζει ‘Ξύπνα ρε!’ γιατί πολύ βλέπουν ακόμα στον ύπνο τους ότι ξύπνησαν. Πρέπει να μάθεις να σκέφτεσαι και να ερευνάς από μόνος σου, να έχεις καλή προσοχή και παρατηρητικότητα, εγρήγορση και ετοιμότητα, να μάθεις να επιβιώνεις εντός κι εκτός στάνης και κάτω απ’ όλες τις συνθήκες. Και πάνω απ’ όλα, μαζί με την λογική, να μάθεις να ακούς την εσωτερική φωνή – το ένστικτο!

Αναδημοσίευση από την παλιά AllNewz 10/16/2013


Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Add comment

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares