Εμπόλεμη Ζώνη Καιρός

50χρονος πνίγηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στο Μενίδι

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Ενας άνδρας 50 ετών έχασε τη ζωή του από πνιγμό στο Μενίδι στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγή όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε παρασύρθηκε από ορμητικά νερά

Μαζί του στο ΙΧ ήταν και η 70χρονη μητέρα του. Περαστικοί έσπευσαν να απεγκλωβίσουν τα δύο άτομα. Ο άντρας ανασύρθηκε νεκρός από το αμάξι, ενώ η μητέρα του οδηγήθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Ο άτυχος άντρας, που βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Και όμως κάποιοι συνεχίζουν να γελάνε και να προκαλούν, όπως οι γνωστοί πλέον για την αναισθησία τους Σούζη – Μπογδάνος. Δεν πρόλαβα να τελειώσω το προηγούμενο άρθρο «Καιρική βόμβα έπληξε την Ελλάδα – Τεράστια τα προβλήματα και οι ζημιές!» λέγοντας ποιος γελάει τώρα και λίγο μετά βγήκαν στο ΣΚΆΙ στις 6 και συνέχισαν τα καραγκιοζολίκια τους, ολοένα χοντραίνοντας το χιούμορ και τα υπονοούμενα.

Ειλικρινά, πως γίνεται όλοι οι sociopath και κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανέμελοι πλέον;;; Είναι να απορεί κανείς. Η χώρα καταστρέφεται, η οικονομία καταστρέφεται, έχουμε πλέον ακραία φαινόμενα άγνωστα μέχρι τώρα για μας, έχουμε ΚΑΙ νεκρούς, κι αυτοί χαριεντίζονται με τον καιρό!!! Κλασσική – κλασσικότατη περίπτωση sociopath!!!

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια