Εμπόλεμη Ζώνη Καιρός Χημικοί αεροψεκασμοί

Συνεχίζεται ο βαρύς απολογισμός της καιρικής βόμβας

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Ακαρπες οι έρευνες για την χθεσινή αγνοούμενη • Βιβλική καταστροφή από την κακοκαιρία στην Ύδρα • «Βούλιαξε» η Χαλκιδική – Εικόνες καταστροφής

Άκαρπες οι έρευνες για την αγνοούμενη της χθεσινής νεροποντής

newego_LARGE_t_1101_54587768_type12713Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που αγνοείται στο Καματερό. Η οικογένεια της εκφράζει φόβους ότι την παρέσυραν τα νερά της χθεσινής νεροποντής.

Η 40χρονη γυναίκα ξεκίνησε χθες το μεσημέρι από το σπίτι της με το αυτοκίνητό της να πάει στο σχολείο για να πάρει τα παιδιά της, όμως δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό της, ενώ ο σύζυγός της κατήγγειλε χθες στην αστυνομία ότι δεν μπορούσε να βρει πουθενά την γυναίκα του.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Πυροσβεστικής και οι πυροσβέστες βρήκαν το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε παρασυρθεί από το ρέμα Πικροδάφνης.

Συνεργεία της ΕΜΑΚ πραγματοποιούν από χθες έρευνες στους αγωγούς που οδηγούν στον Κηφισό, καθώς εκφράζονται φόβοι πως μπορεί να έχει εγκλωβιστεί σε κάποιον αγωγό, ωστόσο παραμένει άφαντη. 

Βιβλική καταστροφή από την κακοκαιρία στην Ύδρα

Τις πληγές τους από την κακοκαιρία μετρούν οι κάτοικοι της Ύδρας μετά την κακοκαιρία που σάρωσε το νησί.

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ η θάλασσα ήταν σα να βγήκε στην στεριά με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δεκάδες σπίτια και καταστήματα. Πολλές από τις βάρκες που ήταν αραγμένες στο λιμάνι παρασύρθηκαν και αυτές.

Η καταιγίδα προκάλεσε υπερχείλιση των χειμάρρων του νησιού με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στο λιμάνι.

[one_half last=”no” class=”” id=””][/one_half] [one_half last=”yes” class=”” id=””][/one_half]

«Βούλιαξε» η Χαλκιδική – Εικόνες καταστροφής

Για μια ακόμη φορά η Κασσάνδρα δοκιμάστηκε από τις ισχυρές βροχοπτώσεις. Τα προβλήματα παρατηρήθηκαν στα ίδια σημεία που καταγράφονται κάθε φορά που βρέχει.

newego_LARGE_t_1101_54587590_type12713

«Πρόκειται για ένα πρόβλημα από την εποχή που η Νομαρχία Χαλκιδικής είχε κατασκευάσει το δρόμο, όπου τοποθετήθηκαν μικρές σωλήνες και δεν μπορεί να περάσει κάτω από το δρόμο όλος ο όγκος του νερού», εξήγησε στο halkidikinews.gr ο αντιδήμαρχος Κασσάνδρας, Αντώνης Μιχαλάκης.

Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος, η κατάσταση ήταν δύσκολη, καθώς η βροχή ήταν εντονότατη. «Βρίσκομαι στη Σίβηρη όπου και πάλι έχουμε μεγάλο πρόβλημα και το ρέμα έχει υπερχειλίσει. Παρότι καθαρίσαμε τα ρέματα και υπάρχει κανονική ροή προς τη θάλασσα ο όγκος του νερού είναι τεράστιος. Έχουμε πάλι προβλήματα στο κοιμητήριο της Κασσανδρείας”» δήλωσε χθες στο halkidikinews.gr o κ. Μιχαλάκης.

Η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε τα κεντρικά και νότια του νομού Χαλκιδικής και σημειώθηκαν προβλήματα από την Κασσάνδρα και τη Σιθωνία μέχρι τα Μουδανιά και τον Πολύγυρο.

Το τραγικό δεν είναι μόνο ότι γίνονται όλα αυτά στη χώρα μας, αλλά ότι γίνονται σκόπιμα και εν γνώση κάποιων και με την ευγενική βοήθεια άλλων που επίσης γνωρίζουν αλλά είτε δεν μιλούν, είτε προσπαθούν να αποσιωπήσουν την αλήθεια από τον κόσμο. Ότι δεν έτυχε, πέτυχε! Αυτό είναι το πιο τραγικό, να βιώνεις κανείς όλα αυτά ανάμεσα σε προδότες, τσιράκια και… πολλούς πολλούς αδιάφορους!

Η… «κακοκαιρία», λένε οι μετεωρολόγοι, θα συνεχιστεί, οπότε αναμένονται κι άλλες πληγές…

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια