Επιβιώνουμε Κίνημα Επιβιώνουμε 🗝

Στρατιωτικοί επιστήμονες ψεκάζουν ιστούς αράχνης με Έμπολα και Πανούκλα στα πλαίσια έρευνας βιολογικού πολέμου

Στρατιωτικοί επιστήμονες διεξάγουν έρευνα που θα μετατρέπει τις αράχνες σε κάτι θανάσιμα έντομα

Οι ερευνητές εργάζονται για το υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου ψεκάζουν ιστούς αράχνης με ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων Έμπολα και η Μαύρη Πανώλη.

Η έρευνα διεξάγεται για να δοκιμαστεί η διάρκεια ζωής των βακτηρίων και των ιών που προκαλούν τις ασθένειες ενόσω βρίσκονται στο περιβάλλον.

Όπως λένε, θα μπορούσε να αποδειχθεί ζωτικής σημασίας για να βοηθήσει τους υπαλλήλους να δουν πόσο καιρό μια περιοχή που επλήγη από ένα βιολογικό όπλο θα παραμείνει επικίνδυνη μετά από μια επίθεση.

Οι ιστοί συλλέγονται από τις αράχνες μέσα στα ειδικά σχεδιασμένα πλαίσια πριν τοποθετηθούν σε ένα σφραγισμένο δοχείο, όπου ο ιστός ψεκάζεται με μία από τις ασθένειες.

Καθώς ο ιστός είναι αδρανής δεν απορροφά ή αντιδρά στον ιό ή βακτήριο, επιτρέποντας στους επιστήμονες να μεταβάλλουν τη θερμοκρασία, την υγρασία και το φως σε διάφορα επίπεδα για να δούν πώς θα επηρεάσει τους οργανισμούς.

Ο Dr Steve Lever, ο οποίος ηγείται του έργου στο Εργαστήριο Αμυντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, δήλωσε ότι η έρευνα στοχεύει στο να βοηθήσει να προετοιμαστούν για την απειλή μιας βιολογικής επίθεσης.

Είπε: «Αυξάνοντας την κατανόηση των βασικών χαρακτηριστικών επιβίωσης των παραγόντων κινδύνου, μπορούμε να έχουμε την καλύτερη αντιμετώπιση οποιασδήποτε απελευθέρωσης κάποιου ιού – τυχαία ή εσκεμμένα.»

Ο ιός Έμπολα μεταδίδεται μεταξύ των θυμάτων μέσω των υγρών του σώματος, όπως το αίμα και ο εμετός.

Ωστόσο, οι επιστήμονες λένε ότι ελάχιστα γνωρίζουν για το πόσο καιρό ο ιός μπορεί να επιβιώσει στο περιβάλλον, αφού αφήσει πίσω του τα θύματα. Ειδικά τα βακτήρια που προκαλούν το Μαύρο Θάνατο – Yersinia pestis – επίσης πιστεύεται ότι είναι ικανά να παραμένουν στο έδαφος για αρκετούς μήνες. Ορισμένες δοκιμές έχουν δείξει ότι μπορεί να παραμείνουν στο έδαφος για περισσότερο από ένα χρόνο.

[modal_text_link name=”” class=”” id=””][/modal_text_link]

Οι αδικαιολόγητες δικαιολογίες

Πόσο γελοία μπορεί να θεωρηθεί μια τέτοια δικαιολογία, του βιολογικού πολέμου, ειδικά για τον Έμπολα που ξέρουμε ότι όχι μόνο έχει δημιουργηθεί εργαστηριακά, αλλά έχει αποκτήσει και πατέντα και αποδείχθηκε καλή μπίζνα για κάποιες φαρμακευτικές, αλλά και αφορμή για αμέτρητους εμβολιασμούς στην Αφρική… προς το παρόν.

Η δικαιολογία του φόβου ενός βιολογικού πολέμου καλά κρατεί εδώ και χρόνια, για να δίνει το πράσινο φως σε ανίερες έρευνας και πειράματα.

Όπως αναφέρεται σε παλαιότερο άρθρο της Guradian, η Βρετανία είχε για ένα μεγάλο διάστημα μετατραπεί σε τεράστιο εργαστήρι, όπου εκατομμύρια πολίτες ήταν πειραματόζωα δοκιμών βιολογικού πολέμου, χωρίς καν τη συναίνεσή τους.

Μια κυβερνητική έκθεση που βγήκε στο φως το 2002 φανέρωνε για πρώτη φορά μια ολοκληρωμένη επίσημη ιστορία δοκιμών βιολογικών όπλων που διεξήχθησαν στη Βρετανία μεταξύ 1940 και 1979.

Η έκθεση των 60 σελίδων αποκάλυπτε στοιχεία για περισσότερα από 100 συγκεκαλυμμένα πειράματα που έγιναν εν αγνοία των Βρετανών πολιτών.

Τόσο αξιολογούν τις ζωές μας. Προκειμένου δήθεν να μας σώσουν, μπορεί να αποφασίσουν να μας αφανίσουν για να δούνε αν γίνεται εύκολα ή δύσκολα!

Το άσκημο με την όλη νέα αποκάλυψη περί ιστών αράχνης και ψεκασμών ιών και βακτηρίων είναι ότι δεν ξέρουμε πόσο μακριά θα φτάσουν τα πειράματα τους, αν δεν έχουν ήδη- αν θα περάσουν και τους τέσσερις τοίχους των εργαστηρίων. Και δεν είναι τυχαίο ότι ακτιβιστές ανά τον κόσμο καταγγέλλουν ότι μετά από αεροψεκασμούς τα σπίτια τους και η περιοχή τους γεμίζει από ιστούς αράχνης, ή κάτι «σαν».

Το “σύμπτωμα” ή αλλιώς “σύμπτωση” είναι ήδη καταγεγραμμένο, αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι το γιατί. Και όσο κι αν είμαστε σίγουροι ότι οι αεροψεκασμοί είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τη λειτουργία των ηλεκτρομαγνητικών συστημάτων, άλλο τόσο ξέρουμε ότι κατά καιρούς διενεργούνται και άλλους είδους ψεκασμοί, με διαφορετικό υλικό και σκοπό.

Ψάχνετε για κόκκινες γραμμές; Έχουν εδώ και καιρό καταργηθεί κι αυτό, πολύ απλά, γιατί τους αφήνουμε…

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares