AllNewz αποκλειστικό Επιβιώνουμε Κίνημα Επιβιώνουμε 🗝 Χημικοί αεροψεκασμοί

Περίεργοι ιστοί πέφτουν από τον ουρανό σε Τέξας και Αριζόνα!

Μυστηριώδεις ιστοί σαν από αράχνες εμφανίστηκαν για μια ακόμα φορά να πέφτουν από ψηλά στις ΗΠΑ

Μυστηριώδεις ιστοί σαν από αράχνες εμφανίστηκαν για μια ακόμα φορά να πέφτουν από ψηλά στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στις περιοχές Αριζόνα και Τέξας.

Πριν από ένα χρόνο οι Cori Gunnells and Mari Scherbaum Snow ανακάλυψαν αυτές τις μυστηριώδεις λευκές ίνες όταν τρία στρατιωτικά αεροσκάφη σάρωσαν τους ουρανούς αφήνοντας πίσω ιστούς που γέμισαν το έδαφος.

Κι αυτή, δυστυχώς, δεν είναι η μοναδική φορά – καταγγελία.

Τώρα πάλι, μετά από ψεκασμούς από αεροπλάνα, εμφανίστηκαν οι περίεργες κολλώδεις ίνες που μοιάζουν απόλυτα με ιστούς αράχνης, αλλά… είναι;

Δεν υπάρχουν αράχνες πουθενά, μόνο ιστοί, ενώ ακτιβιστές που ισχυρίζονται ότι έκαναν αναλύσεις βρήκαν σε αυτές χημικές ουσίες.

Φωτογραφίες από Αριζόνα:

«Τα δέντρα μου καλυμμένα με ιστούς και πάλι, μια εβδομάδα μετά το πρώτο βίντεο. Αυτά πρέπει να είναι καινούργιες ίνες, αφού είχαμε καταρρακτώδεις βροχές και ισχυρούς ανέμους, κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας», λέει ο χρήστης του καναλιού στο You Tube, που ανέβασε το παρακάτω βίντεο από το Τέξας:

[modal_text_link name=”” class=”” id=””][/modal_text_link]

Ακριβώς την ίδια περίοδο πέρσι που εμφανίστηκαν οι ιστοί στις ΗΠΑ και… τελείως συμπτωματικά, είχα βρει μια βροχή από ιστούς στο σπίτι μου μετά από ψεκασμούς.


διαβάστε:

Chemtrails Alert! Γέμισε ο τόπος με “σαν” ιστούς από αράχνες


Βέβαια, στο εξωτερικό τους έχουν πιπιλίσει το μυαλό με τα υποτιθέμενα “προγράμματα Γεωμηχανικής” και διαχείρισης ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά υπάρχει κάποια λογική εξήγηση στο να ρίχνει κανείς αράχνες ή κάτι “σαν” αράχνες για να κόψει την ακτινοβολία;

Η μόνη λογική εξήγηση είναι αυτό που γράψαμε μόλις χτες, ότι γίνονται πειράματα ψεκασμών ιών και βακτηρίων σε αράχνες για να μελετήσουν τη συμπεριφορά τους στο περιβάλλον.


διαβάστε:

Στρατιωτικοί επιστήμονες ψεκάζουν ιστούς αράχνης με Έμπολα και Πανούκλα στα πλαίσια έρευνας βιολογικού πολέμου


Κι επειδή έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους κυνικούς και αδίστακτους, όλα είναι πια πιθανά, τίποτα δεν αποκλείεται.

Προς το παρόν, το μόνο που μπορούμε να σας συμβουλέψουμε αν δείτε κάτι τέτοιο στην περιοχή σας είναι να μην τις αγγίξτε με γυμνά χέρια. Αν θελήσετε να τις πάτε για χημική ή μικροβιολογική ανάλυση, καλύτερα να τις μαζέψετε με ένα αντικείμενο.

Ζούμε πραγματικά εποχές απείρου σκότους και νοσηρής φαντασίας από αυτούς που ορίζουν τις ζωές μας…

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares